- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meg is jött a válasz az LG-től...hát nem lesz itt Kijelző csere
Majd jon a V30 vagy V40...addig bőven jó a V10 is.Tisztelt XY!
Igyekszem válaszolni a kérdéseire.
1, Kijelzőn ideiglenesen képmaradvány látható
Azon esetekben, amikor egy készüléknél rövid időre ott marad a korábbi kép, de ez viszonylag gyorsan helyreáll, az nem számít hibának, ezért kijelzőt ilyen esetben nem cserélnek a szervizben.
Olyan esetben, amikor beégés lesz belőle ill. a gyári paramétereken túli időre marad meg ez, abban az esetben valóban hibáról beszélünk, amire a szerviz megoldást is ad.2, Szerviz figyelmetlensége:
A szervizes kollégák a beadott hibajelenségeket minden esetben figyelembe veszik és tesztelik. Ha nem cserélnek alkatrészt, annak oka szokott lenni - pl. a tesztelés alatt nem jelentkezett a hiba, vagy az a gyári működési paramétereken belül található.
Így biztosak lehetünk benne, hogy ezért nem történt változás ezen a területen.Amennyiben a szakszerviz megállapítja, hogy a készüléke a jelenlegi javítás után a paramétereknek megfelelően működik, akkor azt az ügyfélszolgálatunk nem bírálhatja felül.
Azt megteheti, hogy felkeresi a szervizt személyesen, hogy erre a jelenségre nem kapott papíron választ és javítás sem történt, ezért kéri a korábbi javításként kezelni az esetet.
Ilyen esetben újra bevizsgálják és az eredményeknek megfelelően javítanak vagy hivatalos papírt állítanak ki Önnek róla. (Amennyiben regisztrálták a korábbi kijelző tesztet, úgy annak eredménye alapján azonnal is eljárhat a szerviz.)Így jelen esetben ezt tudom Önnek javasolni.
Továbbá, ha a mobilkereskedés 2 év garanciát adott, akkor rajtuk keresztül is lehet intézni egy esetleges garanciális javítást.Üdvözlette,
XY
LGE
ÜgyfélszolgálatEzt a választ kaptam....(ma 18:02-kor)
MD
L -
Ixion77
addikt
IMHO nem tapasztalják, mivel a beégés probléma kb. 10-12 hónap után jelenik meg.
Úgy tűnik, hogy a megjelenését lehet siettetni azzal, ha a telefon rendszeresen meleg (gamerek).
Nekem 11 hónaposan jelent meg (előtte azt se tudtam miről írnak a fórumokon), 13 hónaposan már elég feltűnő volt, manapság (kb. 15 hó) meg már igencsak bosszant, mert már pár perc után, hideg telefonnal is feltűnően jelentkezik.
-
Pontosan!
tapasztalják -e ugyanúgy az átmeneti ideig tartó, fátyolos kijelző beégés problémáját? Ha cserélik (nekem ügye nem is cserélték) akkor sem jelentkezik a pillanatnyi beégés jelenség. (Idővel biztosan) elvileg... No mind1, LG majd ír a levelemre és kiderül majd mit sikerül intézni. Előzménye van nálam is a dolognak legtöbb dolog dokumentalva is van nekem, további meg az LG megtalálja a rendszerében. Vagy ott van még a fogyasztóvédelem, vagy békéltető testület (vagy mi az)
MD
L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest