Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MaxxDamage

félisten

LOGOUT blog

válasz E2E4 #5794 üzenetére

Meg is jött a válasz az LG-től...hát nem lesz itt Kijelző csere :P
    Majd jon a V30 vagy V40...addig bőven jó a V10 is.

Tisztelt XY!

Igyekszem válaszolni a kérdéseire.

1, Kijelzőn ideiglenesen képmaradvány látható
    Azon esetekben, amikor egy készüléknél rövid időre ott marad a korábbi kép, de ez viszonylag gyorsan helyreáll, az nem számít hibának, ezért kijelzőt ilyen esetben nem cserélnek a szervizben.
    Olyan esetben, amikor beégés lesz belőle ill. a gyári paramétereken túli időre marad meg ez, abban az esetben valóban hibáról beszélünk, amire a szerviz megoldást is ad.

2, Szerviz figyelmetlensége:
    A szervizes kollégák a beadott hibajelenségeket minden esetben figyelembe veszik és tesztelik. Ha nem cserélnek alkatrészt, annak oka szokott lenni - pl. a tesztelés alatt nem jelentkezett a hiba, vagy az a gyári működési paramétereken belül található.
    Így biztosak lehetünk benne, hogy ezért nem történt változás ezen a területen.

Amennyiben a szakszerviz megállapítja, hogy a készüléke a jelenlegi javítás után a paramétereknek megfelelően működik, akkor azt az ügyfélszolgálatunk nem bírálhatja felül.
    Azt megteheti, hogy felkeresi a szervizt személyesen, hogy erre a jelenségre nem kapott papíron választ és javítás sem történt, ezért kéri a korábbi javításként kezelni az esetet.
    Ilyen esetben újra bevizsgálják és az eredményeknek megfelelően javítanak vagy hivatalos papírt állítanak ki Önnek róla. (Amennyiben regisztrálták a korábbi kijelző tesztet, úgy annak eredménye alapján azonnal is eljárhat a szerviz.)

Így jelen esetben ezt tudom Önnek javasolni.
    Továbbá, ha a mobilkereskedés 2 év garanciát adott, akkor rajtuk keresztül is lehet intézni egy esetleges garanciális javítást.

Üdvözlette,
    XY
    LGE
    Ügyfélszolgálat

Ezt a választ kaptam....(ma 18:02-kor) :)

MD
    L

• Ixion77

addikt

IMHO nem tapasztalják, mivel a beégés probléma kb. 10-12 hónap után jelenik meg.

Úgy tűnik, hogy a megjelenését lehet siettetni azzal, ha a telefon rendszeresen meleg (gamerek).

Nekem 11 hónaposan jelent meg (előtte azt se tudtam miről írnak a fórumokon), 13 hónaposan már elég feltűnő volt, manapság (kb. 15 hó) meg már igencsak bosszant, mert már pár perc után, hideg telefonnal is feltűnően jelentkezik.

• MaxxDamage

félisten

LOGOUT blog

Pontosan!

tapasztalják -e ugyanúgy az átmeneti ideig tartó, fátyolos kijelző beégés problémáját? Ha cserélik (nekem ügye nem is cserélték) akkor sem jelentkezik a pillanatnyi beégés jelenség. (Idővel biztosan) elvileg... No mind1, LG majd ír a levelemre és kiderül majd mit sikerül intézni. Előzménye van nálam is a dolognak legtöbb dolog dokumentalva is van nekem, további meg az LG megtalálja a rendszerében. Vagy ott van még a fogyasztóvédelem, vagy békéltető testület (vagy mi az)

MD
    L

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés