Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
saddybaddy
üzenetére
Jahm. Sok gyártót felkerestem már, de nem a hazait (eredetit) és eddig mindig mindent megoldottam úgy... 😁😂
Amúgy nem zavar a képernyős pillanatnyi gond, mert nagyon ritkán tapasztalom (hosszas azonos program használata után van csak jelen)és meg is szűnik, még ha újjal is ez lenne akkor tényleg nincs sok értelme, mert így elmondható, hogy ez a V10-EM még nem volt szétszedve, gyári
Szoftveres probléma nem a kijelzővel kapcsolatos, félre értettél. Kijelző az típus hiba konkrétan. Én csak felvetettem mint kérdést, hogy a szoftveres probléma okozhat-e battery meghibásodást hosszú távon?!?
MD
L
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- VGA kibeszélő offtopik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Linux Mint
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest