Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem veszem át senki szerepét és nem is szándékozom, véleményem lehet és van is ! Mindenki azt csinál amit akar, emberek vagyunk, vagytok.(majd viseled a következményeit, ha... nem folytatom.. OFF!)
Nem hiába van az, hogy a "topikgazda" sem igen látogat ide és korábban kifejtette a nézeteit..sok dologgal kapcsolatban és meg is értem ! Továbbá no comment! (szabályzatot biztos ismered, ha nem, kérlek tekintsd át!)(#4509) stemplar07: Reméljük minden előnyét és hasznos tulajdonságait ki tudod használni és kellemes használatot hozzá
! (tesztet nem csinálsz róla?) Akár Privátba is jöhet. 
L
-
stemplar07
őstag
Uraim ..egy szavatokba kerül s nem írok többet itt a V20-ról (ps. bár nem értem miért is ? ez nem az utód ?és sokan gondolkodnak a váltáson, miért ne kapjanak tanácsokat ? ez olyan mintha az Iphone 7-ről amikor megjelent nem írhatnának a 6-os rovatba ...)
és valljuk be 2015 novembere óta van/volt V10-em, s néhány okosságra , mint a HiFi extender+impedancia trükköt , még a topic gazdinak én írtam le , de ezt nem váll veregetésképpen írnám ..
Nos a többség dönt
De annyit azért mondanék, hogy hál istennek nem adtam el az extendereimet és az impedancia növelőt, mert a quad DAC esetén is működik
(aux/HighGain/poweramp v3.. FLAC/DSD.. stb.) és ha a V10 tisztán és szépen szólt, na ez pedig kristály tisztán :-)Na ezek után ha akarjátok töröljétek ..
privátban szívesen válaszok, akit érdekel ..
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- World of Warships
- sziku69: Szólánc.
- Anime filmek és sorozatok
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S760 - i5-520M I 4GB I 160GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- CORSAIR K100 AIR
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

! (tesztet nem csinálsz róla?) Akár Privátba is jöhet.