Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mind1 mire készül el (patika állapotú D802 G2-t (2GB RAM , 32GB ROM) beszereztem másodlagos telefonnak, 6.0.1 már rajta is van és jó kis telefon
)... telefonba mondták, ha a javítás költsége meghaladja az értékét, akkor csereutalványt adnak.... pff. mondom neki, hogy kétlem én, hogy arra lenne szűkség... csak szoftver csere (jobb esetben) és memó kártya csati/foglalat csere, töltőkábel csere (kb. ennyi) és ezek nem olyan költséges dolgok, hogy cserélni kelljen....Én felküldöm a teljes csomagot, ahogy vettem (eredeti számla/doboz, battery, töltő adapter+kábel , bontatlan QuadBeat 3 füles , dokuk , stb... mindent és egy dokut is küldök a csomagban, IMEI szám szerint, tel. megnevezés, szoftver verzió , tartozékok, doboza (állapot szerint mindent) és külön az elérhetőségi adataim is le vannak írva, (nyomtatva , aláírva, dátum, stb..) és eredetit küldöm, másolat nálam marad (és ez is jelölve van *-ozott rész) stb..stb..
(így a tuti és korrekt) ... szeretném visszakapni azt és ahogy elküldtem minimum.(#4151) stemplar07: Mindenképp megírom majd, mi a helyzet vele..

Futárt sem rendeltem még meg, de a csomagot már össze készítettem, majd Kedden jön érte a Futár előre láthatólag.L
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Bittorrent topik
- Elektromos autók - motorok
- HiMedia lejátszók
- Megette az internet felét az AI?
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)... telefonba mondták, ha a javítás költsége meghaladja az értékét, akkor csereutalványt adnak.... pff. mondom neki, hogy kétlem én, hogy arra lenne szűkség... csak szoftver csere (jobb esetben) és memó kártya csati/foglalat csere, töltőkábel csere (kb. ennyi) és ezek nem olyan költséges dolgok, hogy cserélni kelljen....
(így a tuti és korrekt) ... szeretném visszakapni azt és ahogy elküldtem minimum.