- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strucc
csendes tag
Nekem furcsának tűnik tesztet írni legalább a gyártó által kiemelt tulajdonságok részletesebb vizsgálata nélkül.
A telefon egyik FŐ újdonsága és fantasztikus tulajdonsága a hifi DAC, amire annyi figyelem került a tesztelőnél, hogy "állítólag van benne".
Egy nagy HiFi nevű gomb van a kapcsolósorban, képtelenség, hogy ne nyomjon rá valaki, miközben fülhallgatón át hallgat bármit. Ehhez nem kell a gyártótól leírás, csak egy kis kíváncsiság.Természetesen másik DAC is van benne, mint bármi egyéb kütyüben, ami a zenéinket lejátszani hivatott, a HiFi gombot nyomkodva lehet a kettő közt váltani és nagyon durván elcsodálkozni. Mintha addig a szomszéd folyosóról jött volna a zene és hirtelen belépnénk a zenekar közelébe. Kinyílik a tér, rögtön lesz basszus, megfelelő minőségű zene hallgatása mosolyt csal az arcra.
Maradjunk annyiban, hogy mobiltelefon ÍGY még sohasem szólt. Végighallgattam az LG és Samsung összes csúcs telefonját (S6 edge +ról váltottam V10-re) és sehol semmi ehhez képest.
Mindezt úgy mondom, hogy K3003-as fülessel hallgatom és a "rendes" DAP-om egy AK240. Komolyan könnyebb szívvel válnék meg az AK-tól, ha valamiért el kéne adnom, ha ilyen pótlék van utána.
Persze nem hajtja ki úgy a füleseket, max hangerőn kell hallgatni azt, ami az AK-n alig van túl a tartomány felén. De ezt előre lehet tudni. Az elérhető hangerő megfelelő.A tesztben említett fényszivárgást (akármit jelentsen is) én egyáltalán nem érzékelem, az enyémen semmi ilyesmi nincs. Ki kellett volna cserélni, ha ilyen példányt kaptak.
A kis felső kijelzőt amúgy én is a "simán elnék nélküle" kategóriába sorolom, a baj az, hogy beáldozták érte a LED-et, amit az eddigi phableteimen úgy szerettem, de ez is inkább megszokás kérdése.
Kezelési sebességre nézvést az S6 edge+hoz képest nem igazán érzékelek. A használati sebesség nincs semmilyen arányban a benchmark teszt eredményekkel pl. az S6-hoz képest, a 4GB RAM fontosabb és az adott itt is.
Az akksi valóban gyengébb, mint kellene, de ez nagyjából az egyetlen komolyabb bajom. Estére azért még megvan 10-20%, éjjel pedig úgyis megy a töltőre.
Januárban jön Európába is a V10, de csak 32GB-os verzió, cserébe állítólag valami dög AKG fülessel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LG LCD és LED TV-k
- Robotporszívók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest