Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZiaN
tag
válasz Wilika #25127 üzenetére
Szia!
Sokkal nem biztos, hogy jobb az One, de ha fontos a szövegbevitel, azt válaszd mindenképpen! Nekem GT540em van, és nehézkes vele írnom a rezisztív kijelző miatt. Ráadásul a P500-on már asszem 2.2 Android van, ami azért jobb mint a GT-s 2.1es. Hangszínszabályozó nincs benne alapból, én PowerAMP-t használok, abban van. Böngésző a telómon Dolphin Browser HD, Operát még nem használtam.
Ui. a GT540 Ajánlott, a One pedig csak Tetszett plecsnit kapott.
SE Xperia Mini Pro
-
ZiaN
tag
válasz davmat52 #25144 üzenetére
"Megjegyzés: a majdani
partíció, amit a telefon programjainak szánsz, bármekkora méret lehet, de 300-500 MB
bőven elég, ennek megfelelően állítsd a csuszkát.
● Kattints az OK gombra.
● Válaszd ki az Unallocated sorra, majd kattints a Create gombra. Kattints a Yes
gombra.
● Adatokat kell megadnod:
Partition Label: tetszőlegesen beírhatsz valamit
Create As: válaszd ki a Primary-t
File System: Ext2
A Drive letter-t és a Clustert nem kell változtatni.
Size and Location: ezt sem kell változtatni már.
● Klikk az OK-ra.
● Bal felső sorban kattint az Apply gombra. Yes, majd vár. Ha kész akkor OK és
kilépsz."Ez azt jelenti, hogy a 300-500 mb-hez képest állítsd a fatot, tehát 1300-1700 mb-ra. Az ext2-nek kell lennie a kisebbnek, a Fat32-nek a nagyobbnak.
NFSnek erre a verziójára már többen panaszkodtak, többek között nekem sem igazán működött. Volt egy másik verzió, ami fekete textúrákkal működik, és van egy harmadik aminek 2 mb az apk-ja állítólag működik, azt meg nem találtam Tehát, azzal kár szenvedned szvsz.
Nézd meg ezt a linket: http://android.modaco.com/content/lg-gt540-optimus-gt540-modaco-com/330661/post-removed/
[ Szerkesztve ]
SE Xperia Mini Pro
-
ZiaN
tag
Sziasztok!
Nagyon pro a 2.3! Fel lehet telepíteni recoveryből 1.8-at?
[ Szerkesztve ]
SE Xperia Mini Pro
-
ZiaN
tag
Megoldódott a gondom... Már csak egy problémám van: nem látja az ext2-t a telefon. Bárhogy, bármiben formatálom a kártyát, ha ext2 van rajta, blank sd-t ír ki. Ezen hogy lehetne segíteni? Nekem kéne az ext2, mert link2sd-t használok, és az nem működik 2 partíció nélkül.
[ Szerkesztve ]
SE Xperia Mini Pro
-
ZiaN
tag
válasz invisible77 #27200 üzenetére
Hello!
Ha benyomod az 1, 2, 3, 4 lehetőségeket (memkártya sebességétől függ, melyiket, class4-nél ajánlott a 3-as) megcsinálja az app2sd-t is. Automatikusan wifire kapcsolódik, ha van a közelben hálózat, de ki lehet kapcsolni a mobilhálózatot, és nem fogja használni. Automatikusan sd-re telepít (ha nem jól tudnám, elnézést) legkönnyebben a tárhely használatból tudod meg, hol van a program.
SE Xperia Mini Pro
-
ZiaN
tag
Zalman, Tsabo: Hard reset szerintem. Az segít ilyenkor. Minden program és beállítás el fog veszni, így érdemes backupot készíteni.
SE Xperia Mini Pro
-
ZiaN
tag
-
ZiaN
tag
válasz invisible77 #27220 üzenetére
Oké. Ugye, az ext2-t a csík hátuljából vágtad le, nem az elejéből?
SE Xperia Mini Pro
-
ZiaN
tag
válasz invisible77 #27220 üzenetére
Hagyd a gyári karit, nekem is (sőt, szinte mindenkinek) Kingston karija van, és tökéletes.
SE Xperia Mini Pro
-
ZiaN
tag
válasz invisible77 #27226 üzenetére
Oké, mindenképp a hátuljából húzd le az ext helyet! Én is szívtam vele anno vagy fél napot, mire rájöttem
SE Xperia Mini Pro
-
ZiaN
tag
válasz invisible77 #27228 üzenetére
Az első, nagyobb partrész fat32, a második, kisebb ext2, mind a kettő primary, máshoz nem kell nyúlni, majd apply.
SE Xperia Mini Pro
-
ZiaN
tag
Zalman, Tsabo: Hard reset szerintem. Az segít ilyenkor. Minden program és beállítás el fog veszni, így érdemes backupot készíteni.
SE Xperia Mini Pro
-
ZiaN
tag
válasz invisible77 #27233 üzenetére
Szerintem próbáld ki a link2sd progit. Felrakod, kiválasztod hogy ext2, és a programokat át tudod vele pakoltatni a kártyára. Az apkt, és a dalvikot rakja át.
SE Xperia Mini Pro
-
ZiaN
tag
válasz invisible77 #27236 üzenetére
Sajnos, a gscriptet nem ismerem... Remélem, sikerül megoldást találnod
SE Xperia Mini Pro
-
ZiaN
tag
válasz invisible77 #27236 üzenetére
Az USB-t ugye hibakeresés módban csatlakoztatod?
SE Xperia Mini Pro
-
ZiaN
tag
válasz invisible77 #27240 üzenetére
Igen, arra gondoltam. Hanyas menüpontot választottad az autorootapp2sdben?
SE Xperia Mini Pro
-
ZiaN
tag
-
ZiaN
tag
válasz macy driver #28126 üzenetére
Próbáld ki a z4rootot, ha nem megy Joestone blogja alapján.
[link]SE Xperia Mini Pro
-
ZiaN
tag
Sziasztok!
Nekem több problémám is lenne, több rommal...
CM 1.9: SD kártya, bárhogy partícionálom, meghal, ahogy USB-re dugom a telót adatátvitel módban. Így picit használhatatlan
Joestone 2.3: Tökéletes a rendszer, de a böngésző nem működik, bár több helyen is olvastam, hogy jó, és csak másik böngészőt kell letölteni. Dolphin, Opera stb... mindegyikből kidob valamiért.Nem olyan óriási problémák, mert Joestone 2.1 Black Romja tökéletesen működik, de azért kipróbálnék egy jó 2.3-at
SE Xperia Mini Pro
-
ZiaN
tag
Feltoltam Joe Mézeskalácsát. Egyből kártyaparticionálás, legalább tiszta a kártya Most vegetálok fél 11ig, míg haza nem érek a melóból aztán széétkíínzom a gépet
SE Xperia Mini Pro
-
ZiaN
tag
Sajnos, nekem is zabálja valami az akksit, egy nap alatt 70-re ment le. A Black rommal egy nap alatt 90-re ment csak le..
SE Xperia Mini Pro
-
ZiaN
tag
Kíváncsi lennék a gyári rom adataira.
SE Xperia Mini Pro
-
ZiaN
tag
Hurrá, lelkes újonc lettem
SE Xperia Mini Pro
-
ZiaN
tag
Milu, ha nem haragszol, megosztom itt a Recoverys telepítés általad leírt lépéseit, én is az alapján csináltam
http://logout.hu/bejegyzes/joestone/joestone_lg_gt540_optimus_muvei/hsz_370-370.html#rel_msgsSE Xperia Mini Pro
-
ZiaN
tag
Nekem is megrepedt az akksi, de amíg nem sír miatta a teló nem igen zavar...
SE Xperia Mini Pro
-
ZiaN
tag
Jótállási Idő
A jótállás időtartama a Termék első végfelhasználója által történő eredeti megvétel időpontjában kezdődik. A Termék számos különböző részből állhat, és a különböző részekhez különböző jótállási időtartamok kapcsolódhatnak (a továbbiakban: Jótállási Idő). A különböző Jótállási Idők tehát:
huszonnégy (24) hónap a mobiltelefon készülékre és tizenkettő (12) hónap a tartozékokra (akkor is, ha a mobiltelefon készülék értékesítési csomagjában szerepelnek, akkor is, ha azokat külön értékesítik), azon nem tartós használatra rendelt részek és tartozékok kivételével, amelyek a (b) és (c) pontokban felsorolásra kerültek.
hat (6) hónap a következő nem tartós használatra rendelt részekre és tartozékokra: akkumulátor, töltő, asztali állvány, fülhallgató, kábelek, borítás és
kilencven (90) nap azokra a média termékekre, amelyek el vannak látva valamilyen szoftverrel, pl.: CD-rom, memóriakártya.[ Szerkesztve ]
SE Xperia Mini Pro
-
ZiaN
tag
Az akkumulátor NEM tartós fogyasztási cikk. Szavatossági jogok érvényesek rá, ami nem egyenlő a jótállással. Az LG-nek joga, de nem kötelessége kicserélni az akksit. De erről szerintem ne nyissunk nagyobb vitát, én is csak örülök, ha az LG szó nélkül kicseréli az akksit a fél éves szavatosság lejárata után.
SE Xperia Mini Pro
-
ZiaN
tag
Mondom, kár róla vitát folytatni... Nem akarok olyan idióta szöveget nyomatni mint az "ügyvéd, orvos, közgazdász stb... vagyok", de szerintem pár dolgot tanultam 4 év munkaidőm alatt, tehát nem légbőlkapott dolgokat írkálok.
De ez a fórum nem a jogi vitákról, hanem szeretett telefonunkról szól, így szerintem térjünk vissza a romokhoz, meg az akkumulátor merülésének problémájához
SE Xperia Mini Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás