Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
válasz varesz11 #2827 üzenetére
Mennyi helyed van most? Nekem pl a 10 megás telepítővel rendelkező Angry Birds-höz is kellett 50 mega szabad hely, mire engedte felrakni... Egy 100 megás NFS Shiftnek biztos kell vagy 2-300 mega
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Naras
őstag
válasz varesz11 #2856 üzenetére
Ha van fennt több app installer, akkor a kiválasztottat használja, azaz marketről való install után is lehet, hogy ugyanazzal megy fel, ami a belső membe nyomja...
Egyébként nekem is fogyik valamitől a belső mem, de pl. az előbb tettem fel egy 15 megás appot, és nem lett kevesebb (ez utóbbit Astro - ból, apk elindításával)
A belső memóriában nem csak az appok foglalják a helyet, hanem sokminden más is (cache, adatok, stb...)A 2.2 Androidot is fel kell, hogy lehessen tenni, hiszen a hardver kompatibilis, erre van megírva... Ez olyan, mint pl. feltenni Windows XP - t, vagy Windows 7 - et egy PC-re...
Az már más kérdés, hogy ezt hogy valósítod megDon't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
joestone
addikt
válasz varesz11 #9317 üzenetére
Próbáld meg újra letölteni az 1.3a03 update zipjét , valamiért sérült lett nálad. Nem csináltál vele semmit a letöltés után ?Az 1.4b link az rendben van, az 1.4a linkje az addat.hu -nak köszönhetően nem működik. Töltöm fel máshova is , ha meglesz a link akkor közzéteszem.
-
joestone
addikt
-
Darkrage
csendes tag
válasz varesz11 #9422 üzenetére
Felraktam ezt a romot: Vasquez joestone1.3b beluu_update.zip
http://mobilarena.hu/tema/re_lg_optimus_gt540_android_olcson_gyorsan/hsz_9273-9273.html
Elég jó amúgy az eddigi tesztelés alapján.
Ez egy "update" tulajdonképp amit recovery-vel lehet felrakni.Annyi gondom van csak, hogy amint felrakom az App2sd akármely változatát az ADW LANUCHER teljesen használhatatlanná válik így. Esetleg valakinek van valami ötlete rá?
Találkozott már valaki hasonlóval?Válassz a termékeim közül kedved szerint AKG, JBL , Sennheiser termékek akár harmad áron.
-
joestone
addikt
válasz varesz11 #12733 üzenetére
MÁS :Fent van a blogon a jogosultság javító patch. Tartalmazza a swap imaget is . Szóval hr után elegendő ezt telepíteni recovery menüből és működni fog a swap.
varesz11
A cifs manager arra szolgál , hogy windows vagy samba megosztás lehessen lokális mappaként mountolni a telefonra.Így akár egy windowsos gépen tárolt mappából lehet videót nézni a telefonon , vagy zenét lejátszani , fájlokat másolgatni.Ahogyan a blogon is írtam a cifsmanager hibája , hogy csak bizonyos homescreenekkkel működik. Az lg home nem tartozik közéjük. Ha telepíted az adw launchert akkor működni fog.[ Szerkesztve ]
-
joestone
addikt
válasz varesz11 #14536 üzenetére
Ha van linuxod akkor mass storage módban ott látja a linux az ext2 -őt és úgy le lehet futtatni az ext2fsck -t. Amit leírtál a hr -es megoldást nem javasolnám , mert okozhat gondokata /data/data visszaállítása.Még megnézem a telefonon hogyan lehet kijavítani az ext2 fájlrendszert.
-
Viktor89
aktív tag
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz varesz11 #21700 üzenetére
1., kalibráld újra a kijelzőt a beállításoknál.
2.,Ha ez se javítja meg, akkor hard reset.
3., Ha ez se, bemegy boltba, balhé kiver, szervizzel cseréltetni. Nehogy már lerázzanak ilyen hülye szöveggel, hogy ez a szoftver hibája (persze először győződj meg róla, hogy tényleg nem azé)...gyári 2.1 van rajta?
[ Szerkesztve ]
Motorola Moto x
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest