Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Larry
tag
válasz Viktor89 #19924 üzenetére
a telefonban ha a beállitásoknál a menüben eltávolítod a kártyát akkor egyből látni fogja rendesen, ez az egyik megoldás. a másik, hoigy mikor csatakoztatod akkor a gördítősávot lenyitva a megfelelő pontot választod amit kiír a csatlakozásokra.
én spec a 3.at alkalmazom, mivel van wifim. egy samba nevezetű progit használok, ami egy pillanat alatt windows-os megosztást csinál a memkártyára. a prog sajnos nincs marketen, de a gugli kiköpi ha erre rákeresel: SambaFilesharing3APK-b101226.apka 4. meg egy FTP szerver, de én a samba-t tartottam egyszerűbbnek
[ Szerkesztve ]
Kicsi vagyok székre állok, b****átok meg igy se látok! :P
-
Inarus
addikt
válasz Viktor89 #19931 üzenetére
Olvass, nézz utána, használd a keresőt és kérdezz itt! Szerintem ez a legegyszerűbb..
(#19932) netkoo: Az appbrain csak egy katalógus a Markethez, nincs külön letöltési lehetőség. Ha rendelkezel vonalkód / qr-kód olvasó programmal, akkor az adott találatoknál a "QR-code" gombra kattintással el tudsz jutni a készülékeden a progi marketes linkjéig.
-
GombosFeri
csendes tag
válasz Viktor89 #20908 üzenetére
Nekem akkor csinált ilyet, mikor a görög 2.1 rom-ról frissítettem a magyar v20a-ra és nem csináltam HR-t. Hibákat nem dobott telepítés után ezért úgy gondoltam, nem csinálok HR-t, mert igy megmarad minden a telón. Egy hét után gondoltam hogy talán ez lehetett a gond, mert nekem is ki volt minden kapcsolva. Az akku töltés szerintem mindenkinek ilyen, hamar 99%-lesz, de a 100%-ig el kell hogy teljen egy kis idő!
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz Viktor89 #20908 üzenetére
nem érdemes ezzel az időt tölteni, szvsz, mármint állandóan nézegetni, hogy mennyit bír az akku...sajnos ez van, az akkumulátor technológia kissé le van maradva...amúgy minden este lefekvés előtt rálököm a töltőre, a drága időmet nem azzal fogom elszarni, hogy mindig azt sasolom vajon hány százalékon van az akku...és senki sem lakatlan szigeten él, ha pár napra horgászni mész, vagy túrázni, akkor is tudod töltögetni kocsmákban....
de nálad valami más gáz van, ha én reggel lehúzom a töltőről, akkor estére sem megy minimális használat mellett 85% alá...
[ Szerkesztve ]
Motorola Moto x
-
Katapult
csendes tag
válasz Viktor89 #20912 üzenetére
Nekem szinte alap a 2 nap egy töltéssel gyári 2.1 rommal. Viszont a task killerekből van vagy 4 fönt ugyanis nem mind lövi ki saját magát. Van olyan ami bent marad a memóriában és 15 secenként ellenőriz frissít és szépen le is meríti az aksit. Kukáztam is az első ilyennél a prg-t. (Utálom ha kéretlen program fut a háttérben.) Én ezt tapasztaltam.
-
Met30
tag
válasz Viktor89 #20912 üzenetére
Régebben volt a forumon egy hsz, ami alapján érdemes volt a következőképpen tölteni. Bekapcsolt állapotban feltöltöd teljesen. Ha kész telo kikapcs, majd újra rádug töltőre s ismét tölt. Ha kész akkor teló bekapcs rá a töltőre s ismét tölt. Amikor ezt megcsináltam azóta 2-3 napot bírja a teló normál használat mellett - ez nélam napi fél óra zene, 30-40 perc játék, egy kis net. Érdemes lenne megpróbálnod.
-
Katapult
csendes tag
válasz Viktor89 #20925 üzenetére
Én a WooBoo Task Managerét használom nem kell neki teljes internet hozzáférési jog.
Ha nem kell exittel ki is lép rendesen nem marad bent és 77kb összesen. A marketről telepíthető. Vagy TaskControl a Telemarkstól. A "tárcsázás" taskot ne nagyon állítsuk le mert akkor a pin kódot gépelgethetjük be ismét :-).
Nem azért állítom le mert nem kezeli jól a taskokat, hanem mert olyan program is bent marad
amit én nem szeretném hogy fusson. Pl a superuser minden telepítésnél elindul. No de az állandóan frissítené a su-t a netről root jogokkal. Nálam ne tegye :-). Nem mintha sok érzékeny infó lenne a telómon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs