- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Deeday #15091 üzenetére
v20b
Ha szeretnéd, hogy minden maradjon akkor csak update,viszont ahogy mondtam tmobilos cuccok nem lesznek. Innentől rom terén független lesz a telód,tehát ha lesz független frissítés megkapod,ami sokkal előbb kijön mint a trés rom. Általában a tre a leglassabb rom kiadásban,hátrányod nem lesz,sim zár marad, szervízbe ha kell menned hivatalos rom lesz fent. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Deeday #15089 üzenetére
Összefoglaló+ a nevemre keress rá a keresőben, és meglesz a v20b link is.
sanya
Látom nem tudsz lazítani még ilyenkor sem. Aki meg kérdez azokra meg úgy is válaszolunk.Deeday
Keress tovább lesz ott egy v20B is. Az mehet fel az lgup-al,de a tmobilos appjaid el fognak tünninés rom terén független lesz a telód(sim zár marad ha volt). Igen betallózod és ha update akkor csak a rom frissül, ha reburbish akkor teljes gyalu(factory reseted is meglesz, de vigyázz mindent töröl!) -
Quqesz
nagyúr
válasz
Deeday #11513 üzenetére
Nekem asszony G3s-én sikerült gyári alap progit kitörölni,mert nem használta és rányomtam a mindent tisztítra! Vakartam a fejem most mi lesz és csak egy gyári visszaállítással tudtam megoldani!(ugye az alap szoft tartalmazta) Szóval igen,ki tudod törölni a smart cleaning programban,ha bekerül az üresjáratiba és törlöd az üresjáratiakat.....
-
Motion_Blur
félisten
Már 14 napig.
Két problémám/kérdésem lenne:
- egyelőre nagyon gyorsan merül: feltöltöttem teljesen, utána volt két nagyobb méretű frissítés és már csak 87% volt az akksi, most 10 óra használat után 40%... remélem hogy ez változni fog pár ciklus után
- full térerő LTE-nél speedtesten 32/10 mbitet mért, iPhone 6 mellette meg 100/30-at, ugyanaz a szolgáltató is (T)
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest