- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
-
LOGOUT
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Technoman #47019 üzenetére
Hát nem tudom...
Nekem valahogy nem annyira kóser a kamera a decemberi alaplap csere óta, lehet aláment valami, nem figyeltek rá. :S
Meg hamarosan a kamera lencsét is meg kéne fogkrémezni, vannak rajta mikrokarcok.Már nem akarok a G4be invesztálni, szűk 3ó SOT még van, a két akkuval járkálás nem pálya, mert mire a tokot leszedem, kitépem a körmeim.
Amin nagyon gondolkozom, az a Mi Mix 2S 6/64, mostanában 470USD app-ból, de egyelőre csak 22USD pontom van.
Pedig ha valahogy be lehetne imádkozni 100e alá, már úton lenne. Talán novemberben, BF sikerül elcsípni. Egyébként a Honor View10 beszerezhető 100e-ért (GB), de az valahogy nem annyira meggyőző.Mondjuk abban nagyon igazad van, hogy már én sem fősodor-beli, hanem "másodvonalas" gyártókat nézek, mert teljesen elszálltak az árak, már a 1+ is drága...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest