- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- RIOS Gépház: Új formázási lehetőség a fórumon: spoiler tag
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Átlátszó fém
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MittuDomain_
őstag
válasz
papelado #46872 üzenetére
Amikor elkezdtem elégedetlenkedni a G4 képeivel (szerintem mikor alaplap csere volt, ehhez is hozzányúltak, lehet nem egy pormentes kamrában, nem annyira profi, mint újkorában), a nexus-os google-kamaera app megoldotta. Este/ellenfényben igencsak must have.
Oké, lassú a HDR+ feldolgozás meg piszkosul fűti a telefont, de az eredmény magáért beszél.
Talán linkeltem már itt, egymás után, Montenegró, 2018-05.
FYI a google photos is ront a minőségen, eredetiben mindegyik jobb kicsivel.G4 simán
G4 HDR
Google Camera HDR+ (auto)Szerk:
Ja és az elégedetlenkedés másik fele, hogy megnéztem, mit produkál egy friss zászlóshajó.
Hát ahogy látom, elértük a tűhegynyi szenzor határait, talán egy HTC 10-11-12 tud még minőségi ugrást egy optikával AI-trükkök nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest