- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
válasz
Stauffenberg #44557 üzenetére
Az a helyzet, hogy kitöröltem minden rossz képet (nem is sok maradt ami jó...).
Viszont most csak rosszindulattal tudom produkálni a jelenséget: gyorsan lövök, túl közelre tartom, ilyesmivel.
Ugyanis hétvégén egy régi CD polírozóval kicsit megdolgoztam az AF burkolatát és használt neki! Látni még látom a karcokat, de most ha normálisan fotózok, akkor nincs baj az élességgel.
Úgyhogy az lesz, hogy rendelek hozzá egy csere burkolatot és kicserélem, ha megint elkezd vacakolni.
A makrónál nagyon figyelni kell a távolságra, mert kb. 8cm alatt már nem fókuszál jól. kb. 10cm az ideális távolság.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest