- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz
ithomas #2729 üzenetére
Ugy ugy...sima jack, kocsiban radugva a muszerfalra...
Eddig azt hittem a kabel volt rossz, azert nem ismerte fel rogton. Vettem uj kabelt (amugy is rafert mar a csere) es azzal mar kevesbe szorakozott. Aztan azt hittem a muszerfalon belul lesz a hiba, mert a headsettel gond nelkul parosit, de meg az itthoni hangfalakkal is.Ez akkor valami sw balfaxsag lesz megint, mert tobbnyire jack ikon jelenik meg, ritkan headset. Valamint van ugy, hogy akkor fobja el, mikor inditom a zenet...
(#2740) attilasd: nem talalok ra opciot
(#2741) DJ. Ru$y: nekem is csak leallitas...de G2 eseten van valami XDA-n, majd utananezek. A leallitas nem oldotta meg a gondot.
Viszont ezzel a VoiceMate + jack felismeres gond... Kb ugy erzem magam, mintha az LG becelzott volna
Lehet, ha headset vegu kabellel kotom a muszerfalhoz a telot, akkor megoldodik a gond elso fele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest