- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz ithomas #2729 üzenetére
Ugy ugy...sima jack, kocsiban radugva a muszerfalra...
Eddig azt hittem a kabel volt rossz, azert nem ismerte fel rogton. Vettem uj kabelt (amugy is rafert mar a csere) es azzal mar kevesbe szorakozott. Aztan azt hittem a muszerfalon belul lesz a hiba, mert a headsettel gond nelkul parosit, de meg az itthoni hangfalakkal is.Ez akkor valami sw balfaxsag lesz megint, mert tobbnyire jack ikon jelenik meg, ritkan headset. Valamint van ugy, hogy akkor fobja el, mikor inditom a zenet...
(#2740) attilasd: nem talalok ra opciot
(#2741) DJ. Ru$y: nekem is csak leallitas...de G2 eseten van valami XDA-n, majd utananezek. A leallitas nem oldotta meg a gondot.
Viszont ezzel a VoiceMate + jack felismeres gond... Kb ugy erzem magam, mintha az LG becelzott volna
Lehet, ha headset vegu kabellel kotom a muszerfalhoz a telot, akkor megoldodik a gond elso fele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 14t pro 512GB 18GB RAM (12+6) kártyafüggetlen + dual sim okos készülék + 3-év garancia!
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával