Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztyann
tag
Nekem 8.a óta van meg a telefon,16 gigás verzió.Nagy megelégedéssel használom.Igaz van pár lagg a menü lapozásakor, de kit érdekel?Sírtok itt, hogy gyenge a hardver.Érdekes módon Nova-val, illetve más launcherrel vaj sima a rendszer.Akkor mégis elég a hardver vagy, hogy van ez?Egyből ébred,képernyő elforgatás teljesen smooth.Nem hiszem, hogy egy lapozásnak nagyobb hardverigénye lenne mint egy elforgatásnak.Kedd óta kétszer töltöttem átlag felhasználás mellett ( folyamatos net,viber,face stb.).Előtte sokáig amoledes telefonjaim voltak(Galaxy S,S3), de mégsem érzem a kijelzőt fakónak.Az egész topik a fikázásról szól, és rendszerint azok írnak akiknek nincs is G3.Arról, hogy van pár user aki mindenben csak a hibát keresi nem a telefon tehet.(Lásd S3-nál is voltak, vannak olyanok akik a budiban sötétben ülve keresik a kijelző ragasztási hibáit.)Lehet itt mondani, hogy HTC így vagy úgy.Akkor azt kell venni és nem itt a nyálat verni.
Ui.:Szerintem maga a készülék gyönyörű, a kijelző pompáns,Végre egy gyártó aki szép designt tud kialakítani és nem csak egy sebtapaszt ragasztani egy S4 hátlapjára.Aki együtt tud élni 1-2 laggal amíg ki nem javítják, vagy míg fel nem tesz egy másik launchert nagyon jó választás.
Nincs szándékomban senkit megbántani, de egyszerűen nem bírom tovább olvasni a folyamatos szidást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest