Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• krisztyann

tag

Nekem 8.a óta van meg a telefon,16 gigás verzió.Nagy megelégedéssel használom.Igaz van pár lagg a menü lapozásakor, de kit érdekel?Sírtok itt, hogy gyenge a hardver.Érdekes módon Nova-val, illetve más launcherrel vaj sima a rendszer.Akkor mégis elég a hardver vagy, hogy van ez?Egyből ébred,képernyő elforgatás teljesen smooth.Nem hiszem, hogy egy lapozásnak nagyobb hardverigénye lenne mint egy elforgatásnak.Kedd óta kétszer töltöttem átlag felhasználás mellett ( folyamatos net,viber,face stb.).Előtte sokáig amoledes telefonjaim voltak(Galaxy S,S3), de mégsem érzem a kijelzőt fakónak.Az egész topik a fikázásról szól, és rendszerint azok írnak akiknek nincs is G3.Arról, hogy van pár user aki mindenben csak a hibát keresi nem a telefon tehet.(Lásd S3-nál is voltak, vannak olyanok akik a budiban sötétben ülve keresik a kijelző ragasztási hibáit.)Lehet itt mondani, hogy HTC így vagy úgy.Akkor azt kell venni és nem itt a nyálat verni.

Ui.:Szerintem maga a készülék gyönyörű, a kijelző pompáns,Végre egy gyártó aki szép designt tud kialakítani és nem csak egy sebtapaszt ragasztani egy S4 hátlapjára.Aki együtt tud élni 1-2 laggal amíg ki nem javítják, vagy míg fel nem tesz egy másik launchert nagyon jó választás.
    Nincs szándékomban senkit megbántani, de egyszerűen nem bírom tovább olvasni a folyamatos szidást.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés