- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- CsST: Mi az az instant túra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rk
aktív tag
válasz
El Kebir #169 üzenetére
jaj, ez komoly mellébeszélés
Ha félre érted amit írok akkor persze!
Nem arra gondoltam, hogy szines pixelek vannak, és azok váltanak.Hanem egy átlag színes képnél (mondjuk filmnél), lassabb a váltás mint amit megadnak.
Mondjuk a megadott 4ms gtg, az egy filmnél átlagban eléri a 16-20ms-et. Így értettem." látnád a fekete átmenetet a kialvás és az új szin között."
Itt sem helyes a fogalmazásom, sőt eléggé sarkított is, ez tény. De én arra gondoltam, hogy mind a 3 szín ég akkor lessz fekete, a pixel. A kialvást meg arra értettem, amíg eltűnik a régi szín és megjelenik az új. Nem arra, hogy fekete lesz a pixel mert kikapcsol.
Itt meg pont azt írod le, amit én is írtam, hogy a valos eredmény és 4ms nem áll összhangban egymással.
"A kevésbé statikus képek pont ezért homályosabbak, mert nagyobb az átmeneti tartomány egy-egy élnél, szélesebb sávban vannak nem teljesen átváltott pixelek, mivel a gyors mozgásnál a mozgó él mentén több pixelnek kellene átváltani a képfrissítés alkalmával."
4ms es váltást, szinte észre sem vennél, Nem úgy mint most amikor akár egy homlokon belül blokkokban mozog a kép és utánhúz.
Új hozzászólás Aktív témák
ph LED háttérvilágítású, passzív 3D-s, LCD okostelevíziót teszteltünk, de ezúttal a kedvezőbb árkategóriából.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Windows 10
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest