- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- CsST: Mi az az instant túra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
"Komolyan mondom kikészítetek!
"
Tudod, ez a cél!
Amúgy, amit írtam azért írtam mert számomra pitiáner dolgokon agonizálsz. Fej fordítás, kimenni piáért... Ez nekem annyira nem téma, hogy eddig eszembe se jutott amíg nem írtad le.
Számodra ugyanilyen a súly meg a vibrálás és hasonlók.
És már mondtam ezerszer nem számít a szemüveg súlya mert elbírom azt a plusz 10g-ot.
A 16grammos szemüvegben sem tudok lefeküdni. Sőt a mezei szemüvegben se tudok lefeküdni mert ha ledöntöm a fejemet a párnára vagy a karfára akkor a szemüveg szára nyomja a halántékomat!
6 évig voltam szemüveges tudom, hogy mennyire nem lehet fekve szemüvegben tv-zni. De mondom, ez nekem annyira pitiáner dolog, hogy nem foglalkozom vele mert nem érint.
És nem ülünk vigyázzban a tévé előtt.
De amit te írtál az csak akkor érvényes ha felállok a TV előtt vagy épp leguggolok a TV elé. Az ülőgarnitúrán mozoghatok amerre csak kedvem tartja nem látni torzulást. Volt már, hogy négyen ültünk a TV előtt és mindenki rendesen látta.
Új hozzászólás Aktív témák
ph LED háttérvilágítású, passzív 3D-s, LCD okostelevíziót teszteltünk, de ezúttal a kedvezőbb árkategóriából.
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest