Hirdetés
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
"Én írtam a "cikket", amihez ez a topik tartozik ... "
Ohh... szkúzi!Figyelmetlen voltam.
#332 spect80
"életkor hasonló (41)" - ekkor volt a műtét vagy ennyi vagy most? Nálad nem volt az a duma, hogy várj míg be nem töltöd az 50-et?
" ... a pupillatágítós rész volt a legkellemetlenebb. Ahhoz fuvart javaslok, mert én nemhogy vezetni nem tudtam, de rendesen fizikai fájdalmat okozott nyitvatartani a szemem."
Na, ehhez képest a nőci nekem csak ajánlotta a kísérőt, ill. azt mondta, hogy nyugodtan mehetek / mehetünk tömegközlekedéssel." ... a műtét után beindul/gyorsul ... "
Hát, igen. Ezt vagy bármi hasonlót jó lenne elkerülni. Mert az egy dolog, hogy ha nem túl sikeres a műtét, de ha a tetejében kiderül, hogy X év (mondjuk 5) után még rosszabb is lesz a látásod, mit lett volna műtét nélkül, na az már gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest