Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noddy
senior tag
Ez egy elég érdekes lépés volt mind az asus mind a microsoft részéről, bár számítani lehetett rá.
Engem azonban csalódásként ért. Örültem volna, hogy ha több ember ismeri meg a linuxot, ha máshogy nem legalább érintőlegesen, mert egyszer legalább elindította volna a gépet linux-al, mielőtt letörölte volna. Ami pozitívumként tekintek, hogy itt úgy állítoták fel az egész rendszert, hogy egyből működőképes minden hardware, nem kell állítgatni semmit, otthon nem kell kernelt fordítani stb.(mint a legtöbb tecsós freedos-os gép esetében, most őszintén mire lehet használni egy core2-es gépet freedos-al?) Biztos sok embert nyertek volna meg a linuxnak, és sokan rájöttek volna, hogy a linux már nem olyan mint 5-6 éve, hanem utolérte és valamilyen szinten be is előzte a win-eket.
Sajnos sokan vannak, akik reflexből elhárítják a linuxot és meg se akarják ismerni, lehet hogy igazuk van, de egy próbát minden megér, pláne ha olcsóbb vagy esetleg "ingyen" van...
Egy kicsit, hogy oltsam a win-lin flamet
Szerintem aki számítógépet használ annak értenie kell hozzá. A Linux ezt megköveteli (ma már sajnos egyre kevésbé), a win-nél meg az terjedt el, hogy a hülye is tud használni egy számítógépet, de ez sajnos nem igaz, ezt bizonyítja a rengeteg csontáfagyott, agyon vírusozott, és feltört gép. Tehát aki nem ért a géphez az nem boldogul se linuxal se windows-al. Bekéne vezetni azt, úgy mint az autóknál, hogy csak az vezethetne autót akinek jogsija van, tehát csak az használhatna számítógépet aki ért hozzá. Sajnos a jelenlegi oktatási rendszer ilyen szempontból el van maradva, mert legtöbbször csak szoftverhasználatot tanít (egyoldalúan), és a diákoknak legtöbbször a hardwer-ről fogalmuk sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A Motorola is Air mobillal készül
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 1
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest