- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Asszociációs játék. :)
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Bukósisak, az életmentő extra!
- Gurulunk, WAZE?!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A topikjában van, akinek 4 napokat elmegy. Ha nem nyomogatnám folyton, csak menne a gmail szinkron wifivel, sztem 3 napot is simán bírna. Kár, hogy eddig nem volt rá példa, hogy ne nyomogattam volna.
A 2 óra töltés olyan nagy dolog? Sztem az A3 is feltölt annyi alatt, igaz csak 2300mAh akksi van benne, de az elég is mindenre.Mindig meglepődöm, mikor töltőre teszem, hogy mi van, már kész? Nálam viszont az elején lassú, és a végén gyorsul be. Szerintem ez szimpla bűvészkedés a számokkal, simán lehet, hogy máshogy számolja át a feszültség értékeket %-ra a két telefon, nektek azért gyors az elején.
Legközelebb lemérem, csak én közben szinte mindig használom is, ezért is nem tudom pontosan meddig tölt.[ Szerkesztve ]
-
ABal
őstag
Nem vagyok tájékozott a témában, valószínűleg, mert nincs panaszom ezen a területen. Viszont most, hogy ezt leírtad, pláne elégedett vagyok, mert a OPO-nak nem kell két óra a teljes töltésig a sima gyári töltővel, és ezek szerint ez nagyon jó teljesítmény.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
Új hozzászólás Aktív témák
lo Samsung Wave S8500 szakmai topik: [link]Samsung Wave S8530 szakmai topik: [link]Samsung Wave S8600 szakmai topik:...
- Autós topik
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen program, ami...?
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Androidos fejegységek
- Gyúrósok ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Használt LAPTOP BAZÁR - HP - DELL - LENOVO (2 ÉV GARANCIA + SZÁMLA) Folyamatosan bővülő lista
- Xiaomi Poco X7 Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest