Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azta. Carmageddon irl.
Az én statom biciklivel: 1 macska + 4 ember. (ebből 2 biciklis, 1 esetben totálkár)
Mindenki életben maradt, kisebb sérülésekkel.
Ja, meg ütöttem már el kocsit is bringával.
-
törölt tag
[link]
Nekem ez az egyszerű fajta vált be legjobban. Fácán, meg macska fordult már vissza látótávon belül. Persze lehet, hogy amúgy is visszafordultak volna. -
Viktor77
titán
-
törölt tag
Nem félnek a kocsidtól! Vadriasztód van-e?
Inkább a nevelés, odafigyelés hiányzik, mint a Kresz-vizsga:
A mi cicánk "Bandi" 4 hónapos kora után le járt sétálni, és be is tanítottam hogy autó hangjára, fényére csak járda szélére vagy álló autó alá bújjon be, ne rohangáljon az úton hosszában. Mindig szóltam neki, és amikor sétáltunk (napi 2x2 óra) és leb@sztam ha nem így tett.
Azután nélkülem járt már a lányok után és keresztbe is átszaladgált egy elég forgalmas úton, de elég jó reflexekkel mert nem veszett oda.
Utána egy ilyen Busz+autó közti átrohanása után - amit barátnőmmel mindketten láttunk - mutattattunk neki egy ott elütött cicát, ami a járda szélén feküdt kifordult szemekkel.. értette is miről van szó, úgy sírt...
Egyértelmű lett, hogy el kell venni a cica férfiasságát, ha nem akarjuk zacskóban hazavinni az út széléről.
Azóta teljesen nyugodt a cica, de még mindig lent van napi 10-12 órát, elég figyelmesen közlekedik, körülnéz/hallgatózik mielőtt átmegy az aszfalton! -
Cucuska2
addikt
A cím egy szolid 5/7.

Volt egy Toyota Yarisunk, annak egy hím Dobbermann szaladt neki. Az autó oldalán lett egy horpadás, és nem lett a kutyának nagyobb baja.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B450 Aorus Elite - Leírást olvasd el -
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi