- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
Megjelenik: 2010-03-08 12:35
-
Lenry
félisten
elkészült
-
kovsol
titán
én is várom
bár én nem igazán értek a témához én főleg gépészeti 3D tervezést csináltam csak (CATIA, Solid Edge), de ez a vonal is érdekelne -
Pörp
senior tag
Én már nagyon várom a tutorialt.
Mikor lesz kész?
-
Lenry
félisten
nem hiszem, hogy leváltanám Dilit. egyrészt együtt találtuk ki az egész fordítósdit, másrészt meg évek óta jóbarátom, plusz itt lakik a szomszéd szobában
azt mondja, ha lesz szabadideje, csinálja... csak nem nagyon van neki. tanul.egyébként készül a cikk, már két oldal megvan, meg a screenshotok a harmadikhoz, de most elég volt mára, megyek Vice City-zni, vagy Halo2-zni, aztán aludni.
-
Zolinho1026
tag
Engem is érdekelne
-
Vladi
nagyúr
Igen szeretnénk rvsb fordítást.... izé leírás is jöhet, biztos többen is érdeklődnének a dolog iránt.
Van már valami konkrét célod ezekkel? Tudok ajánlani pár projektet, ahol elkél a modellező.
-
Lenry
félisten
örülök a lelkesedésnek
azért a biztonság kedvéért beleírtam a bejegyzésbe, hogy pontosan miről is lesz szó, mert csak reggel hirtelen felindulásból írtam, és már a trolin jutott eszembe, hogy nem sok figyelemfelkeltő dolgot írtam bele
-
szablya
aktív tag
Engem is érdekel a téma! Minél kimerítőbb cikket, esetleg egy tutorial sorozatot szívesen várok!
-
Mr.Csizmás
titán
-
Lenry
félisten
nem szeretek ilyet csinálni, de most UP-olom az írást
egyébként kellene valami jelzés a fórumba, hogy új Logout írás jelent meg, hogy ne kelljen UP-olni (a Logout főoldal jobboldali hasábján kívül, az is jó, de a fórumból közvetlenül nem látszik)
meg így legalább be tudom kapcsolni az értesítés-kérést
Új hozzászólás Aktív témák
lo Low-poly modellezéssel meg UVW textúrázással kezdtem foglalkozni az elmúlt pár héten, és számomra érdekesnek tűnik a...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest