Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metalfan
senior tag
Nagyon szép lett, de nekem inkább az eredeti kell, nem egy lemodellezett változat
A Merci-csokival meg az A4-es lapokkal is hasonlóképp vagyok 
-
Lenry
félisten
szerintem eléggé az alapoknál indított, de nekem már volt előtte is maxos tapasztalatom, úgyhogy nem tudom.
angolul, de nagyon érthetően magyaráz az emberke, szerintem ha már próbálkoztál egy keveset max-szal, akkor meg lehet próbálni
ez az autós mocskos hosszú (60 fejezet) de nagyon jó olyan szempontból, hogy elég összetett, így szinte mindenféle forma és technika előjön benne -
aero.
veterán
ez a tutorial kezdőknek is jó, vagy kell lennie valami alapnak?
-
Lenry
félisten
igen, én csináltam, bár tutor alapján
(#2) jorden06: persze, aztán jön a Ford a copyrighttal
jó az a veréb oda(#3) proof88: nem rossz, fegyvert még nem csináltam, de lehet, hogy megpróbálkozok vele
köszi mindenkinek

a képen még nincs visszapillantó, azóta azt is megcsináltam
-
proof88
addikt
Szép!

Nekem a legkomolyabb alkotásom egy Desert Eagle, persze nem ilyen részletességgel... 17 évesen csináltam, mondjuk akit érdekelt ez, az már ilyen idősen is bonyolultabbat is csinált, mint én, de engem inkább a programozás kötött le mindig jobban, a modellezés meg, csak kellett, hogy legyenek modellek.
link1, link2, link3.
Ennél tovább sosem fejlődtem.
-
jorden06
senior tag
az elejére nem egy paripa kell a veréb helyett? : D
amúgy teljesen jó, sose tudnék ilyet csinálni
-
mephi666
nagyúr
ejha... ezt saját magad hoztad össze? elég amatőr vagyok 3dsmax-hoz... "szórakozgattam" vele időnként, de brutálisan sok lehetőség van benne és nem 2napig tart profi szintre fejlődni... nézegettem tutorial-okat is, hogy mondjuk egy "egyszerű" felnit hogy érdemes elkészíteni, de az sem kis meló... egy komplett kocsi meg... khm... ha ez teljesen saját munka, akkor fullmaximumriszpekt

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A Merci-csokival meg az A4-es lapokkal is hasonlóképp vagyok 
jó az a veréb oda