Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
(#1) bubi92 nos igen, azt hiszem ezek az élet nagy achievementjei. meg persze a házastárs és az utód, de ezek elsősorban nem pénz kérdései. szerencsére

(#2) mexicanraven bár szomorúnak tartom, hogy szinte mindenki, akivel beszélek a külföldet tartja az egyetlen megoldásnak, de sajnos tudom, hogy sokszor valóban nincs más lehetőség. nagyon sok sikert kívánok hozzá.
(#3) noxwill az biztos, hogy komoly inspiráció, ha nincs már melletted senki, mert akkor nincs az, hogy "áh mindegy, majd anyuék kifizetik"...

ha pedig sikerrel jársz, az tényleg egy olyan dolog, ami miatt büszke lehetsz magadra. anyutól is sokszor hallottam, nekem is, másnak is mondta, hogy bár az nem jó, hogy mindkét fia Szegeden van, Kiskőröstől távol, és csak havonta, másfél havonta járunk haza, de annak nagyon örül, hogy mindketten önállóak vagyunk már, dolgozunk és nem rajtuk lógunk (minden negatív felhang nélkül), mint nagyon sok kortársunk (én 24 vagyok, öcsém 20)(#4) kraftxld köszi, hajrá neked is

24 múltam decemberben.(#6) Syl 2011-ben 6 esküvőn voltam, 2012-ben asszem kettőn vagy hármon. temetés 1-1, de én is félek. 1994-ben dédnagyapám, 1996-ban nagyapám, 1998 dédnagyanyám halt meg, aztán egész 2005-ig semmi, de akkor nem mentem a temetésre, és szerencsére utána sem kellett menni egész 2011-ig. de ami késik nem múlik.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ASUS ROG Gladius III Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Chakram X Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ROG Strix Flare II Animate Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Falchion Wireless 65% Bolti ár:70k INGYEN FOXPOST
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest