- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
(#1) bubi92 nos igen, azt hiszem ezek az élet nagy achievementjei. meg persze a házastárs és az utód, de ezek elsősorban nem pénz kérdései. szerencsére

(#2) mexicanraven bár szomorúnak tartom, hogy szinte mindenki, akivel beszélek a külföldet tartja az egyetlen megoldásnak, de sajnos tudom, hogy sokszor valóban nincs más lehetőség. nagyon sok sikert kívánok hozzá.
(#3) noxwill az biztos, hogy komoly inspiráció, ha nincs már melletted senki, mert akkor nincs az, hogy "áh mindegy, majd anyuék kifizetik"...

ha pedig sikerrel jársz, az tényleg egy olyan dolog, ami miatt büszke lehetsz magadra. anyutól is sokszor hallottam, nekem is, másnak is mondta, hogy bár az nem jó, hogy mindkét fia Szegeden van, Kiskőröstől távol, és csak havonta, másfél havonta járunk haza, de annak nagyon örül, hogy mindketten önállóak vagyunk már, dolgozunk és nem rajtuk lógunk (minden negatív felhang nélkül), mint nagyon sok kortársunk (én 24 vagyok, öcsém 20)(#4) kraftxld köszi, hajrá neked is

24 múltam decemberben.(#6) Syl 2011-ben 6 esküvőn voltam, 2012-ben asszem kettőn vagy hármon. temetés 1-1, de én is félek. 1994-ben dédnagyapám, 1996-ban nagyapám, 1998 dédnagyanyám halt meg, aztán egész 2005-ig semmi, de akkor nem mentem a temetésre, és szerencsére utána sem kellett menni egész 2011-ig. de ami késik nem múlik.

Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Lenovo X390 i7 8665U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó mechanikus billentyűzet - MSI VIGOR GK60 (magyar kiosztás)
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB 100% akkumulátor Deep Purple 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo T490S i5 8360U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple Watch Series 11 GPS 46mm Black - Új, bontatlan, 3 év gari, akár beszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4434
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest