Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Klaus Duran: RCS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Persze, van ilyen, nem mondom, hogy nincs. De az tény, hogy ilyen nővel én 1-2 éjszakánál tovább nem állnék le az is biztos.
A másik példa már közelebbi, de szintén nem okoz gondot. Akármilyen hihetetlen de én is tisztában vagyok a edényeink állapotával, ahogy asszony is a kocsiéval.
Ha kell akkor kell és megvesszük. Ha nem akkor ő se akarna edényt venni. A téligumi meg mindenki érdeke. Az igaz hogy én járok vele a legtöbbet, de vásárolni azzal megyünk, ha a gyereket orvoshoz kell vinni azzal megyünk, rokonokat látogatni szintén azzal megyünk. Úgyhogy a téligumi közös érdek. Nem igazán van olyan ami nem közös érdek...Jó, mondjuk mondok én is egy példát. Októberben vettem egy új telefont. Ami a páromnak annyira nem tetszett. Viszont ennek volt egy hosszú megbeszélési szakasza. Plusz nem utolsó érv volt az sem, hogy ezzel már 1080p-s videókat csinálhatunk a gyerekről az eddigi 640x480 helyett. Ez megint egy közös érdek, ugyanis nekünk nincs külön fényképezőnk / videókameránk stb... hanem mindent az aktuális telefon tud. És örültem neki, hogy a párommal ezt megbeszéltük ugyanis ilyen esetben pont én vagyok kicsit elszálltabb és ő hoz le a földre. Aztán végülis megvártam egy adag áresést a készüléknél, plusz jöttek be plusz munkáim - plusz pénz állt a házhoz - és úgy döntöttünk hogy van rá, megvehetjük. Meg is vettük.
Tehát a hangsúly azon van, hogyha nem is egyezik teljesen véleményünk, akkor is közösen döntjük el mi legyen. Mert mindketten tisztában vagyunk azzal, hogy mit lehet és mit nem, mire van mire nincs, mi kell mi nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED 620nit Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha kell akkor kell és megvesszük. Ha nem akkor ő se akarna edényt venni. A téligumi meg mindenki érdeke. Az igaz hogy én járok vele a legtöbbet, de vásárolni azzal megyünk, ha a gyereket orvoshoz kell vinni azzal megyünk, rokonokat látogatni szintén azzal megyünk. Úgyhogy a téligumi közös érdek. Nem igazán van olyan ami nem közös érdek...