Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Klaus Duran: Roleplay a covid alatt.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexicanraven
senior tag
Figyeljetek, egyszer megégettem a szám. 2,5 évig volt egy barátnőm, majdnem élettárs szinte, minden jól ment, egyszer előjöttek a mondvacsinált bajok, hogy én elhanyagolom, etc. (igaz én minden hibájával együtt elfogadtam, másik oldalról ez nem sikerült, pedig eget rengető dolgokra nem kell gondolni részemről)
Aztán az történt, hogy szakított velem kedden, aztán csütörtökön összejött egy osztálytársával aki szerenád alkalmával szerelmet vallott neki. Pedig benne tényleg megbíztam. Persze, meglehet, hogy bennem van a hiba.Plusz egyelőre nincs még kit elvenni, 8 hónapja szingli vagyok és érzéseim alapján az is leszek!

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Házimozi belépő szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Apple iPhone 13 128 GB 88%
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Oppo A14 4/64GB Kék / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest