Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Švejk
őstag
Nem tudjátok hova menti a telefon a képeket? Nekem fogalmam sincsen, illetve írja, hogy hova teszi de azt a mappát amit látok file explorerben, nem jeleníti meg a gépen...
-
Norbi1974
tag
Tényleg, az A820 tudja a HD hangot? T-mobile miatt kérdezem.
Xiaomi MI 8
-
CodenameAZS
csendes tag
@DJGABI, @Dexxter182, @simihun : Köszi a válaszokat. Két évet azért nem tervezek várni, így berendeltem, valóban $150 lett a vége.
-
fape
senior tag
válasz Norbi1974 #1398 üzenetére
Üdv, a klubban.
Abban a romban vajon az itteni fordítási projektünk eredménye van?
Mert. ha igen kereshetsz engem is, de lehet gyorsabb lesz ha Osztraksajt kollégát "zaklatod". Írd össze mi a gond mi az új és régi érték (akár elgépelés vagy új fordítás) és javítjuk.A recovery kernele és a rom kernele között nincs összefüggés. Szal fel kéne mennie a 135-s kernelü recovery alól a 138/139-es kernelü romnak.
[ Szerkesztve ]
Nem ezeket a drónokat keresik!
-
Švejk
őstag
válasz CodenameAZS #1408 üzenetére
Jó egészséget hozzá! A Tmallboxosok nagyon korrektek, gyorsak!
-
Švejk
őstag
Ha én ezt tudom...
Mondjuk még presell, de akkor is! Verflixt! -
Švejk
őstag
válasz fenergie84 #1413 üzenetére
Igen. Nézelődéssel csak rosszul járhat az ember. A francba, pont ma lett olcsótt, megjelent, készleten van, satöbbi.
Pedig milyen jó telefon ez... -
ekrisztian
őstag
válasz ekrisztian #1415 üzenetére
jaaa mellé olvastam
-
dody07
tag
válasz ekrisztian #1415 üzenetére
Igen 1 kártya van benne.
megoldódott
[ Szerkesztve ]
Nem akartam partícionálni, flesselni, romolni!! A 21.században akartam telefonálni
-
hunaqua
addikt
Két dologban szeretném még kérni a segítségeteket! LENOVO A830!
1.) Kellene a Kína szoft eltávolító
2.) CWM-ből telepíthető Root zip. JB 4.2-reKöszönöm!
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
strar
tag
Újfent üdvözletem mindenkinek!
Nagyjából kezdem belakni a telefont a saját izlésem szerint, és szeretnék csinálni az egész rendszerről egy biztonsági másolatot.
Ahogy elnézem, a legeltejedtebb módszer a CWM-ből történő backup. S138-as kernelhez (gyári SD-kártya felosztás, nem volt buherálva) melyik verziót kell letöltenem belőle?MOD: Megoldva, téma összefoglaló alaposabb elolvasása után..
[ Szerkesztve ]
-
wincmd32
tag
Ha már témánál vagyunk, aki csinált TWRP-vel backupot annak milyen mappába rakta a fájlokat?
mert nekem lett egy twrp mappa de az szinte üres..és nemigazán értem. -
vegyszer
addikt
válasz hunaqua #1422 üzenetére
A PC-s root jó itt is. CWM ügyben Cappa72 az illetékes, de ő nyaral... De lehet, a needromon már van zippes, vagy flashelhető. Ott van rom is.
( #1424 ) wincmd32
/sdcard/TWRP/BACKUPS/Lenovo_A820_MT6589/2013-07-09--07-58-17 nekem ide mentett a TWRP...[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
fenergie84
addikt
Felraktam a cappa féle 4.2 romot és nem találom a call ID-t benne
Nem tudom beállítani, h elküldje azt a nyavalyás számot híváskor...
Valamint, eddig az anysoftkeyboard-ot használtam, most is felraktam+a magyarítást is, de ezt sem tudom beélesíteni, mert nem találom, meg a beviteli eszközöknél. Még a linerty-vel is kínlódtam, de ott meg is lett, itt viszont nincs...szomorú vagyok -
chab7
addikt
válasz fenergie84 #1426 üzenetére
4.2-es androidban a telefon app beállítás részében lesz ez az opció nem pedig a rom beállításai között.
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
chab7
addikt
válasz fenergie84 #1428 üzenetére
Akkor én kérek elnézést. (Amúgy nem alkalmazás beállításokra gondoltam hanem a telefonálós app/program , amivel felhívok valakit, na azt kell elindítani és - közben beugrott a neve is, tárcsázó program - annak a beállításaiban van a hívószámküldés beállíthatósága. Legalábbis 4.2-es JB-ben.
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
chab7
addikt
válasz fenergie84 #1430 üzenetére
Bár ezt is emlékezetből írtam mert most nekem is GB van fent a Defy-n, a JB-t csak próbáltam. De ha jól emlékszem a bill. ugyanott a szöveg és bevitel alatt kell legyen ahol korábban is.
Ha mégsem ott lenne akkor sajnos passz, most nem JB-t használok hogy megnézzem.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Minstrel
senior tag
Van valami trükkje, hogy elinduljon a játék? Mert nekem háromszor lefagyott indulás után, néha akkor fagy le amikor Porsche-k vannak a képen néha meg már a viselj bukósisakot blabla szövegnél és csak akksi kivétellel lehet újraindítani a telefont. Simán marketből szedtem le, SD-n is van még szabad hely. A fordítási projektes rom van fent A820_signed_050913_010638_hun.zip
-
fenergie84
addikt
válasz fenergie84 #1432 üzenetére
Megoldódott a bill kérdés is, totális user error valósult meg
-
vegyszer
addikt
válasz fenergie84 #1426 üzenetére
Mintha hívni akarnál, tárcsázóban bal tapi gomb, beállítások, beszéd hívás, további, simenként tudod állítani.
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Dexxter182
tag
válasz Minstrel #1433 üzenetére
Másoknak is csinálja olvasd a véleményeket play-en.
Nekem a 3. reinstall után indult el, és azóta randomra fagy le a játék közben. naponta kb egyszer (sokat játszom azértNe egyébként fut szépen meg minden, csak a frissítéssel elbasztak valamit
Nincs az a nagyon finom gulyásleves, amit ne lehetne elrontani egy csipetnyi szarral... @ http://ubisali.blog.hu/
-
keshe80
csendes tag
Sziasztok
Segítséget kérnék... Nem root a telóm. Lenovo a820t.
Van rajta superuser, de mégse root.
Próbáltam több root-olást:
- Autoroot: a meglévő superuser mellé felrak egy supersu, de nincs siker.
Lehet a meglévő superuser miatt nem tudja felülirni semmi. Vagy el kellene távolítani??? De erre még nem találtam megoldást....- recoveriből (angol gyári 3e): root.zip-ek nem mennek fel, intall aborded-el elszáll.
-Flashtool-lal próbáltam több CWM-et, de unsupportedre írja őket.
A CWM-eket erről az oldalról szedtem le, ill. a scatter file-t is.
Lehet hogy a lenovo a820t verzió miatt nem jó valami, mert minden cucc a820 van irva...Ha jól gondolom rossz a ROM-om root kezelése...
Mit csinálják??? Faktory reset??? És kezdjem az elején?? Nekem már elvileg magyarosítva jött a teló és root-olva (vagy nem biztos, de így vettem).
Hogy kezdjek neki???Köszi a segítséget.
-
fenergie84
addikt
Még egy kérdés:
A cappa 4.2-ben nekem van egy google keresősáv felül a desktopon, azt h tudom onnan eltüntetni? -
vegyszer
addikt
válasz keshe80 #1441 üzenetére
0. lépés: Ne érezd úgy, hogy hülyének nézlek, csak azt nem szeretném, hogy a türelmetlenséged miatt gallyra vágd a mobilt.
1. lépés: Vedd le a kezed a telefonról! Helyezd biztonságos távolságba.
2. lépés: Olvass! (Hass, alkoss, gyarapíts: s a haza fényre derül!)
És jöjj rá magadtól, hogy az <e3> recovery CSAK dedikált (módosítatlan gyári) zippeket hajlandó feltenni.3. lépés: A root ugyanaz szinte minden MT6589 esetében.
driver fel, csak jó legyen, autoroot.
próbáld ki EZT: (#751) cappa72
(Az USB-hibakeresés engedélyezve van a fejleszői lehetőségek között???)4. lépés: Ha szar CWM-et teszel fel, lesz egy tök jó levélnehezéked.
Ezért van benne ellenőrzés. Cappa72 sem vette ezt ki belőle (szerencsére). Azaz a CWM megnézi, alkalmas-e a teló rá. (és itt két szövegfájlt hasonlít össze, vélhetően az egyik a CWM saját leírása, a másik a build.prop) Az utóbbi módosítható, DE ha fel is megy a másik CWM, közel sem biztops, hogy levélnehezéken kívül másra is jó lesz! Ne monnd azt, hogy miattunk cseszed el a telód. (és ez nem csak a recoveryre érvényes, hanem a romra is) Ki mondta pl, hogy attól, hogy más a GSM modul benne, a kezelése, HW/SW többi komponens azonos a két telóban???5. lépés: ROMokat itt találsz. számszerint 4 db-ot. [link] sőt, ha belépsz itt, látod, hogy minden rom előtt van egy recovery link is. pl az utolsó rom előtt EZ. Ez ELVILEG üzembiztosan felrakhatod, az a pár sor, amit kellett, hozzá kell(ene), hogy a telóhoz legyen idomítva. De minden kártérítési igényedtől elzárkózom, ha mégsem jön össze, vagy téglát csinálsz belőle. Ezt fel tudnod kellene flashelni. (igen, lehet csak root után)
Root-flash gyorstalpaló, ha nem olvastad volna: MTK657x/658x root és backup MTKDroidTools segítségével
De Cappa72 hamarosan befejezi a nyaralását, ha nagyon bizonytalan vagy benne, minden bizonnyal sagíteni fog (miután utolérte önmagát)6. lépés: GoTo 0. lépés
(#1442) fenergie84: legegyszerűbben? Launcher cserével. (talán a most futó launcher minden adatának a beállítások-alkalmazások alatti törlése segít. de én inkább váltottam az APEX-re)
[ Szerkesztve ]
-
Švejk
őstag
Fenn van a CP4.2 a telefonon már, és nagyon jól belaktam a rendszert. Egy a gond csak: belakás előtt elfelejtettem particionálni...
Mindenképp kell factory reset a particionáláshoz, vagy csak simán, anélkül is megy? -
Švejk
őstag
válasz fenergie84 #1446 üzenetére
Biztos? Kicsit tartok tőle...
-
fenergie84
addikt
Tegnap előtt még a linerty féle rom volt fent, akkor megcsináltam a particionálást, és előtte mentettem egyet, majd mikor meg volt a dolog, visszaállítottam a data-t és minden meg volt.
Szerintem itt is ezt kell csinálni, de még én is kezdő vagyok, szóval lehet jön valaki és kijavít -
Švejk
őstag
válasz Dexxter182 #1449 üzenetére
Tehát azt amit közvetlen előtte mentettem visszaállítom, és így ettől függetlenül meg lesz particionálva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest