Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
keshe80
csendes tag
Sziasztok
Segítséget kérnék... Nem root a telóm. Lenovo a820t.
Van rajta superuser, de mégse root.
Próbáltam több root-olást:
- Autoroot: a meglévő superuser mellé felrak egy supersu, de nincs siker.
Lehet a meglévő superuser miatt nem tudja felülirni semmi. Vagy el kellene távolítani??? De erre még nem találtam megoldást....- recoveriből (angol gyári 3e): root.zip-ek nem mennek fel, intall aborded-el elszáll.
-Flashtool-lal próbáltam több CWM-et, de unsupportedre írja őket.
A CWM-eket erről az oldalról szedtem le, ill. a scatter file-t is.
Lehet hogy a lenovo a820t verzió miatt nem jó valami, mert minden cucc a820 van irva...Ha jól gondolom rossz a ROM-om root kezelése...
Mit csinálják??? Faktory reset??? És kezdjem az elején?? Nekem már elvileg magyarosítva jött a teló és root-olva (vagy nem biztos, de így vettem).
Hogy kezdjek neki???Köszi a segítséget.
-
keshe80
csendes tag
válasz vegyszer #1443 üzenetére
Szia
Ezzel a root-tal próbáltam:
- Autoroot: ha letiltom a most futó superuser appot task managerrel, akkor lefut minden rendben, ellenkező esetben nem tudja írni mert fut a superuser.apk a rendszer mappában.Ha le fut rendesen (minden sucess) a meglévő superuser mellé felrak egy supersu, de nincs siker.
Lehet a meglévő superuser miatt nem tudja felülirni semmi. Vagy el kellene távolítani??? De erre még nem találtam megoldást....Mivel root-oljam esetleg???
Köszi -
keshe80
csendes tag
válasz vegyszer #1472 üzenetére
Szia
A Market megy tudok is mindent telepíteni álltalában, de pl. a Google Calander nem megy (ekkor kezdtem neki a babrálásnak....CWM-ből telepíthető....root ).
A suli-ra a su bineárist érted??? Az érzékeli hogy frissíteni kell végimegy, de az utsó lépésnél "Gaining root acces" nem sikerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest