Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekrisztian
őstag
Az a baj, hogy tudok és akkor tégla lesz a vége
Most gyűjtök bátorságot a partíció buherálás 2. próbájához.Most épp azon agyalok vajon teljes cwm mentés kell-e nem gondoltam, hogy 3 android telefon után is ennyire láma leszek.
Közben hívtak a telefonon, és csak jól értelmeztem a patch végén levő üzit, mert hiába vannak kontaktok senkit nem ismer fel a telefon -
Pcm
tag
-
vegyszer
addikt
Egy két alkalommal én is arra jutottam, hogy ez így nem jó... Nem ismerem az összes típusú telefonon előforduló hiba lehetőségét, de ez nem kis kockázat a jelek szerint.
Most ezt a vegyes Lenovo A830 romot próbálgatom.
Az előbb a base verzió plusz cappa72 v3 gappsát laktam be, mikor jelezte a rendszer, hogy van új supersu bináris. De a frissítés állandóan hibára futott. Jobb híján a cwm updated zip vezetett eredményre. Más is tapasztalt hasonló jelenséget?
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
megint én
őstag
Ezt rendeltem.
Nem tudom, hogy akkor kell-e??? Remélem nem. Mármint még csak 500+ Hsz van itt, és még nem igazán láttam ilyen totál full komplex ROMot, mint az Xperion az ACEra, aminek kitaposott ösvényei vannak, és 10-20 perc felrakni még egy ilyen kuka analfabétának is, mint én. -
Dexxter182
tag
Én mostanában tervezem, hogy leveszem a fóliát, kicsit zavar, olyan műanyag játék telefon fílingem van tőle meg nem tükröződik olyan szépen a kijelző
Valakinek van tapasztalata több hónapos fólia mentes veszélyes használatról, 'kopik' a kijelző?
És igen, én ilyen veszélyesen élek, szeretem a veszélyt a kihívást, ezért is használok internet explorer-t
[ Szerkesztve ]
Nincs az a nagyon finom gulyásleves, amit ne lehetne elrontani egy csipetnyi szarral... @ http://ubisali.blog.hu/
-
Atomcsirke
aktív tag
A témobilos Y300-al én is kacérkodtam egy ideig, de jobb a független, pláne, négymagos, meg még dual-SIM-es is! Lassan meg kéne rendelnem a 820-at, mielőtt jobban gyengélkedni kezd a forint. Na meg mert szép csendben elvérzett már a többi jelölt, vagy az áron, van a paramétereken, s ott leginkább az 5"+ kijelzőméreten...
--- Lenovo P770 & Xiaomi Redmi 3s & Meizu M6 Note, Realme 6s ---
-
Švejk
őstag
Reméljük a legjobbakat
simihun: Posta honlapon Bemásolod a tracking numbert, és kiírja
[ Szerkesztve ]
-
-
Atomcsirke
aktív tag
-
Švejk
őstag
Megvan. A Musicból az Albums mappába kellett átpakolni.
És még hol vagyok a romolástól...
Egyébként nem gyári a recoverym, egy Team Win Recovery Project 2.4.4.0 nevezetű megoldás van rajta. Ez megteszi CWM helyett, vagy inkább azt rakjam rá?kico76 Igen, ez az M-es proci
[ Szerkesztve ]
-
Minstrel
senior tag
Van valami trükkje, hogy elinduljon a játék? Mert nekem háromszor lefagyott indulás után, néha akkor fagy le amikor Porsche-k vannak a képen néha meg már a viselj bukósisakot blabla szövegnél és csak akksi kivétellel lehet újraindítani a telefont. Simán marketből szedtem le, SD-n is van még szabad hely. A fordítási projektes rom van fent A820_signed_050913_010638_hun.zip
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest