Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horrock
csendes tag
Sziasztok!
Ilyen késői órán kerültem Guga írása közelébe, és olvasása után muszály hozzászólnom, emiatt regisztráltam
Elnézést, ha kicsit zavaros lesz hsz-em, de sajnos nem vagyok nagyon kifejező típus.
1. Nekem nagyon tetszett a szöveg. Főleg, hogy sok dolgot több szempontból ábrázol. Ez nagyon megfogott.
2. Én 16 éves vagyok, a 17 küszöbén. Szerencsének köszönhetően az utóbbi két hónapból három táborral összesen egy hónapot voltam külföldön, ebből felet Németországban. És ez az überliberális világ nekem nagyon nem tetszik. Ny-Európában ez nagyon "dívik", hogy a gyerek azt csinál, amit akar. Saját kortársaimat nézve én - Én, aki még szintén gyerek - szörnyűlködök, hogy mennyit engednek meg maguknak.
Egyszerűen nevelésemből fakadóan nem tudom elviselni ezt a fajta szabadságot. A világnézetem központjában áll a figyelem. Mert napjainkban nem figyelnek egymásra az emberek, mindenki csak magát nézi, látja, akarja látni. Ezen változtatni kellene, mert elszaladunk egymás mellett, és ez nagyon nem jó.
3. Vidéken élek, egy kisvárosban, BAZ megyében. Köztudottan itt sok a Bódi, ill. szavam járása a buckalakó. És a postás-segélyosztás jelenet teljesen tipikus. Penny Marketből három telikocsit tolnak ki. Nem kenyér, meg tej. Nem.
Cola, chips, pia, cigi. Erre van pénz a segélyből. Elkeserítő, hogy az országunkban csak a kisebbségnek vannak előjogai. Ha buckalakó árt magyar embernek, akkor afelett vhogy átsiklanak. Nem értem, de sok ilyen dolog van kis hazánkban. Nyerőgép pedig szintén tipikus.
4. "Ezen a fórumon mindenki hülye, vagy nem szól hozzá."
Tipikusan a leggyerekesebb, egocentrikus viselkedés. Van jópár ember a fórumokon, aki sosem hibázik, szerintem elég sokan találkoztak már ilyennel.Ennyi jött most ki belőlem, elnézést, ha okoskodásnak tűnik, ha igen, akkor írjon, szerkesztem. Köszönöm, ha valaki elolvassa!
Jó éjszakát!
Új hozzászólás Aktív témák
- TUF F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer Pc - i7-6700, 16GB, GTX 1660
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB DDR5 512GB NVMe gar
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Egyszerűen nevelésemből fakadóan nem tudom elviselni ezt a fajta szabadságot. A világnézetem központjában áll a figyelem. Mert napjainkban nem figyelnek egymásra az emberek, mindenki csak magát nézi, látja, akarja látni. Ezen változtatni kellene, mert elszaladunk egymás mellett, és ez nagyon nem jó.