- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geffry
aktív tag
Teljesen igazatok van, nem voltam elég részrehajló. Valóban igaz, hogy mindigis voltak speciális alkatrészek, de egy pilótafülkét azért nem olyan nehéz beintegrálni bármibe. Ha kell egy csőszkunyhóba is el tudom képzelni.
A Legoban az a szép hogy minden pénztárcára gondolnak és akiknek nincs pénzük a 200+ darabos készletekre, azok is kapnak valamit ami közel olyan szórakoztató (ha nem jobb) mint a nagyobb szett, viszont ez a réteg sajnos nem feltétlen bővelkedik extra alkatrészekben.
Bátyámmal közösen kaptuk az original Blacktron szériából az Alienator-t és legyen bármilyen szánalmas, ez volt a legnagyobb készletünk. Ehhez járt ez, amivel úgy kb soha semmit se tudtam csinálni mert egy traktor és egy lovagszekér bekombinálása még nem adott olyan sok lehetőséget. (persze azért volt még pár készletünk de most az egyszerűség kedvéért...)Tehát igen, igaz, hogy már régen is voltak ilyen egzotikus darabok, de most így még késői gyerekkoromból eszembejut az UFO és az Insectoids széria példának. Előbbiből mondjuk csak a katalógusokra csorgattam a nyálam, de azt már úgy is láttam hogy pl a csészealjak teste nem sok lehetőséget ad, hacsak nincs minimum egy kiló extra alkatrészem hozzá. Az Insectoids végképp egy zsákutca volt a szememben. A szárnyak, lábak és villogó fullánk viszonylag egysíkúvá tette nekem. (mindkét széria nagyon menő volt ettől függetlenül)
Lehet most erre azt mondani hogy szimplán nem vagyok kreatív, de az Aquanauts és Western minikészleteket hibátlanul tudtam kombinálni. Egy szekér kereke is lehet hajócsavar...Namost hamar elkanyarodtam a gyerekkori traumák világába a konkrét témától. Talán még annyit fűznék a dologhoz hogy az én szememnek nem hiányoznak az ívek. Sosem zavart ha egy-két szöglet kibújt, mindig csak a további lehetőséget láttam benne, inkább csak hozzáadott a kreativitáshoz / fantáziához az, hogy kicsit tökéletlenebb volt a forma, mert kockából építettünk gömböt. A készregyártott csatlakozásmentes óriáselem nekem kb olyan mintha a zöld műanyagkatonák fele húzna a dolog.
Ettől függetlenül nem nézek le senkit akinek ezek az újabb dolgok tetszenek. Ez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Firespray 31, a családi örökség: kockapakolgatás Star Wars témakörben, plusz a szokásos némi xtra.
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Viccrovat
- Gyúrósok ide!
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest