2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

LEGO 75060

Firespray 31, a családi örökség: kockapakolgatás Star Wars témakörben, plusz a szokásos némi xtra.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető, restancia, készlet infó

Első körben sry a társaságtól, mert ezt már réges-régen meg kellett volna
írjam, de az élet, illetve kicsit a lustaságom, ismét kifogott rajtam, elég szépen. Úgyhogy még 1x sry, de jobb későn, mint soha alapon itten van az iromány. Illetve majd 1 héten belül lesz még egy, hogy kicsit behozzam a lemaradást. :)

A background story a változatosság kedvéért most végtelenül egyszerű volt. R3ĐßuŁŁ kollega képes és hajlandó volt egy, a végtelenbe konvergáló hitelkonstrukció keretén belül átruházni a címben említett készlet tulajdonjogát. Eddig tiszta, ugye? :) . Ezúton is bocsánat a csúszásért R3ĐßuŁŁ. Már a bejelentéskor/megjelenéskor is mozgatott a készlet, de sajnos akkor kicsit túltoltam a legózást, így a shopos rendelés már nem fért bele, végül egy késői szülinapi ajándék lett belőle. Mondanom sem kell, maximálisan meg voltam elégedve a helyzet ilyen mód alakulásával. De elég is a szócséplésből, jöjjön a lényeg – rengeteg képpel. Valamint a végén az elmaradhatatlan xtrával.

LEGO 75060 – Slave 1
Gyártási év: 2015
Elemszám: 1996
Manual: 1 füzet, rengeteg lépés, 292 oldalon
Méretek: 19 cm magas, 43 cm hosszú, 37 cm széles leszállt helyzetben
Figurák száma: 4

A Lego már adott ki régebben is Slave 1 készleteket különböző méretarányokban, ezeket követve kb. egyértelmű volt, hogy összedobnak egyet a gyűjtői sorozat részeként, ami passzol a figurák arányához is.
Ezektől függetlenül létezik még egy jóval limitáltabb Slave 1 készlet is, amit a 2012-es Comic Conra adtak ki, sorszámozott /1000 db/ fémdobozban.

Nagy vágyam ezt is beszerezni, de jelen pillanatban valahol az arany és a csillagászati ár között mozog a piaci ára, már ha egyáltalán találni belőle, szóval ez a projekt most stagnál :).
De nézzük, mi is van a mi dobozunkban -->

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.