- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
válasz
#41133696 #131 üzenetére
Ahh, köszi, akkor megnyugodtam.
És mi a helyzet a Programok almenüvel? Mert ami az XP-ben van, az az ömlesztett egyen-mappa-ikon hegy, az nagyon gáz.
(#133) FTeR: Épp ez volt a kérdés, hogy a 8-ban (és 7-ben) megmaradtak-e ezek a lehetőségek. Ha nem, az nekem elég lett volna arra, hogy ne váltsak, még a 7-re sem. CAD-nál elég sokat számít az a 20-30 sor, hogy kellőképpen idegesítsen, ha állandóan ott bámulhattam volna a tálcát. Azért kérdeztem rá, mert nem láttam még olyan screenshotot, amin ne lett volna ott. Azért hihetetlen, hogy 1000000-ból 999999 ember nem keresi vagy találja meg az auto hide-t.
-
dezz
nagyúr
válasz
#41133696 #117 üzenetére
Én még XP-n vagyok (okokat most hagyjuk). De előbb-utóbb bekövetkezik a váltás. Három kérdésem lenne az 1-3. ponthoz: 1. azért ugye meghagyták a "Tálca automatikus elrejtése" funkciót? Kell a fenének, hogy egyfolytában elfoglaljon 20-30 sort... 2. én alulról a bal oldalra helyezem az egészet, valahogy ott jobb helye van. 3. A programok almenüben még mindig egyen mappa-ikonok hada látható? (Így aztán, ha sok program között keresünk valamit, nem elég csak rápillantani, hanem szépen végig kell nézni a neveket. Brrr...)
-
fordfairlane
veterán
válasz
#41133696 #103 üzenetére
Az sem meglepő, hogy lényegében egy 17 éves logót poroltak le,
Azért új a (win8) logó, mert újítanak, de azért régi a (cég)logó, mert régről jönnek? Ennek a magyarázatnak se füle se farka. Már csak azért is furcsa, hogy behozták ezeket a színes kockákat, mert a termékeikben épp "monokromatizálnak".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AsRock B550M Steel Legend + AMD Ryzen 7 5700X + Corsair Vengeance LPX DDR4 3200 32 Gb
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lian Li O11 Dynamic XL White (O11DXL-W) ROG CERTIFIED "szörnyeteg"
- Acer Nitro Gamer Laptop, karcmentes, doboz, 1 év garancia(i7 11800h, 3050ti)
- Asztali PC R5 5500 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest