- A videókártya költséghatékony használata.
- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
#40553216 #127 üzenetére
Nem is akkora nevű cég, mint a microsoft, ráadásul kétlem, hogy sokan ismernék (én is most hallottam róla először). De az a logo borzalmas.
A microsoft a teljes arculatát megújítja, jön az új windows phone, új pc. új tablet, új office, új xbox. Eddig totál random volt az egész, összevissza guik, logok, stb. Végre egységesítenek, egy igazán letisztult modern ui-ra alapozva. Pl a windows8-nál azt érzem, hogy van olyan szép, egyszerű, hogy "megérdemli", hogy apple gépen legyen használva másodlagos OS-ként. Az az egyeszerű, de modern arculat ami minden részletében jelen van az apple-nél, és kezd kialakulni a microsoftnál az, ami hiányzik pl az androidnál, és a legtöbb androidos gyártónál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest