Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
alcsa
senior tag
aki gondolja vegyen fel a barátlistájára.
alcsa néven vagyok ott is. -
doncortio
senior tag
Na már töltöm is
-
Pickle Rick
senior tag
Hm... lehet én is kipróbálom.
-
3.Aragorn
addikt
válasz
KiLlHeIm13 #68 üzenetére
Én köszönöm, hogy megfogadtad őket.
-
frontier4221
újonc
valaki 3.nak Olaf / Udyr mellé? Esetleg egy vladimir vagy más jó kis spelles?
eu szeró-> EddieSixSixSix
-
KiLlHeIm13
csendes tag
válasz
3.Aragorn #66 üzenetére
Szia!
Köszönöm az ötleted, mivel ez volt az első cikkem minden tanácsot megfogadok.
Helyesírási hibák javítva, valamint a bevezetőbe leírtam a DotA lényegét és azt, hogy hogyan kapcsolódik a LoL-hoz.Ui.: Köszönöm mégegyszer és sajnálom, hogy csak most tudtam leírni, de nem volt időm korábban.
Üdv.: KiLlHeIm13
-
zippofcy
senior tag
Úgy néz ki összejön a csapat.
Tapasztalt Xin vagy Ashe jelentkezését várom 5. tagnak ! -
3.Aragorn
addikt
Nem rossz ez a játék, bár magam még nem próbáltam, csupán egyik barátom mutatta meg a gépén. A cikk viszont lehetett volna egy kicsit részletekbe menőbb, illetve jó lett volna egy hosszabb bevezető (Kitérve például a Warcraft és a DotA-hoz való viszonyára, és a többi... ), mert aki nem hallott még erről, ez alapján nem biztos, hogy el tudja képzelni, milyen ez... (ne vedd a szívedre, ez csak építő jellegű kritika akart lenni)
-
Flatron710
tag
Köszi a bemutatót, ajánlót! Lehet, hogy rápróbálok én is.
-
waassy
tag
Sziasztok!
A DOTA-soknak: én nem próbáltam a DOTA-t, a LOL megfogott, csak azt játszom, és nincs kedvem újat tanulni. Ez igaz lehet rátok is...
Az egyetlen játék amivel játszok manapság, nagyon bejött, köszönhetően a csapatjáték jellege és a viszonylag behatárolt játékideje miatt. Egy meccs kb 30-50 perc.
Eddig a main-em a Sivir volt, de most csúnyan nerfelték a boomerang blade-jet, úgyhogy nagyobb szerepet kap a Blitzcrank, és Amumu. Próbálgatom és eléggé jónak tűnik szintén a Karma tanknak fejlesztve.
Egyébként a szignómban, ránézhettek a statjaimra. Az 1.0 körüli win/lose arányom szerintem nem olyan rossz, és az is látszik kill/death ratioból, hogy mindig support karit játszom. -
zippofcy
senior tag
Chogat kellene még a csapatba és meg is lennénk. Esetleg Amumu.
Kapsz PLt meg ingyen epic geart ... ja ez nem az a gama
Izé ... nem kapsz semmit de azér gyereJah ötödiknek jöhet Xin vagy Ashe is.
-
jocek91
aktív tag
A játék jó a közössége viszont gusztustalan mivel ingyenes, annyi agyhalott selejt játszik hogy az valami fenomenális a másik kedvencem amikor előadja magát a srác rankeden hogy, mekkora májer és 15percnél 0-7be áll és aztán beírja hogy noob team. Ilyenkor fogalmazódik meg bennem hogy miért is játszok vele augusztus óta...
-
sasa311
veterán
Nana ácsi, te ezt írtad:
Kell: Chogat, Singed, Ryze, és még vki, lehetőleg Lux vagy Akali, Morgana, Twitch, Kennen, stb.
Ebből a felsorolásból EGY AD carry van, twitch, akit úgy szarrá nerfeltek hogy én konkrétan sem élőben sem streamen nem láttam belőle egyet sem játszani (kb 2 hónapja).
Továbbá még ha valaki jól is játszik vele 1 db vision ward vagy oracle counterezi a francba.Ez a team setup egy hatalmas fail. 4 AP és egy fail AD carry. Ettől csak nubok kapnak ki.
-
Fr3eWar
őstag
Köszi a bemutatót, én maradok a HoN-nál. Már hallottam hogy egy két ismerős beszélt a lol-ról, de elpoénkodtuk a dolgot.
Haverral: mi már nem DotAzunk, HoNozunk
Ők: ja látták már, de mi LoL-ozunk, az ingyenes.
Mi: tágra nyílt szemek. mijaza LoL meg milyen név ez.
Ők: elmesélik.. aztán kértek egy kis Furulyást?
Mi: Mi az a furulyás?
Ők: olyan mint a Fütyülős csak olcsóbb.
Mi: ahha ti mindenből az gagyibbra hajtotok -
Navaren
aktív tag
Nagyon klassz játék, de fokozottan addiktív tud lenni ez is
. Pár haverom elkezdte pár napja, és azóta még a szabadidejükben is elérhetetlenek. Köszi az írást!
-
faber24
őstag
"A rúnákról annyit, hogy két rúna oldalt vehetsz igénybe, minden rúna oldalon több rúna slottal, amiket szintén szintlépéskor olhatsz fel."
Ezt azért kiegészíteném annyival, hogy nem 2 oldal a max, egyrészt tavaly ingyen kapott mindenki plusz egyet (már nem tudom milyen apropóból), plusz vehető is RP-ért...nekem most 4 oldalam van....
-
GabeTheWhite
tag
1. Nem lenne hátrány a magyar játékosokat a magyar oldalra irányítani.
2. A LoL inkább taktikán alapul, mint stratégián, mert mint tudjuk, a stratégia hosszú távú tervezés, a taktika rövid távú, ez pedig nem az a játék, amiben megtervezed, hogy a 15. percben mit csináltok.
3. RP-ből nem csak skint, bajnokot és "collector pack"-okat lehet venni, hanem XP és IP boostokat, rúnákat és rúna oldalakat is. A packokban mellesleg rúnák is vannak.
4. A játék a leave-ek számát számolja el és nem left-et kapsz, hanem leave-et
5. Nem árt hozzátenni, hogy nem örökre banol, hanem felfüggeszt bizonyos időre első lépésben a rendszer -
dave666
aktív tag
Köszi a leírást
Az a jó benne, hogy free -
zippofcy
senior tag
Akkor még egy Chogat és Singed kéne és kezdhetnénk is.
-
dfdfdf
őstag
Hát köszi a cikket még mindig nem győzött meg a LOL se a HON maradok a dotánál
-
zippofcy
senior tag
válasz
Iron Funeral #36 üzenetére
A Pedobeart?
Én a húgom ágya alatt nézném meg először(a Prom Queen skin nagyon üt, kár hogy nem csípem Anniet)
-
KiLlHeIm13
csendes tag
-
zH.
senior tag
Miért nem Gamepod-ra?
-
Iron Funeral
őstag
válasz
ErosenZold #27 üzenetére
Legalább megbízható forrásból tudjuk majd
Komolyan gondolod, hogy az a tömérdek ember aki játszott Mordekaiserrel vagy ellene, nem találkozott volna ezzel a buggal(és maradt volna szó nélkül)? Szerinted egy olyan bug ami miatt 3x annyi killt összeszedsz mint ezt normál esetben tennéd alacsony prioritásu bug lenne, és nem javítaná ki a RIOT?
derp(#34) zippofcy: Nem láttad valahol Tibberst?
-
tommje
tag
maradok a Pocket Legendsnél meg a Dungeon Defendersnél
Jó írás amugy
-
Kassadin
addikt
válasz
ErosenZold #25 üzenetére
Milyen szerón vagy és hányas szintű? Mordekaiser is dugható hős buggal vagy anélkül, ez adja magát. Csapatjátékról szól az egész, nem 1v1-ről....
Zippo: ryzet biztos nem keresnék, vannak nála sokkal használhatóbb magek....
-
zippofcy
senior tag
válasz
ErosenZold #27 üzenetére
Szívesen megnézném mire mész a bugoddal ellenem, illetve egy JÓ csapat ellen
-
zippofcy
senior tag
Több mint fél éve tolom, mivel ez egy csapatjáték ezért igazából tök mind1 mennyire imba vmelyik hős, ha jó a csapat akkor rámennek 2-3al többen (alapból ugye 2 vs 1, 3 vs 1, 4 vs 2, 5 vs 3 -al gankol az ember, ez nem 1 vs 1ről szól, akik úgy játszanak azok veszítenek) és agyonverik pár mp alatt. A lényeg mindig hogy az ellenfél el se tudjon menekülni.
Mordénak amúgy sincs CCje, van egy pajzsa míg az rajta van nem kell a közelébe menni ... de ahogy írtam egy jó csapat bárkit szétszed (másik csapatot is) pár mp alatt.
Amúgy meg az olyan karik amik skillje több célpontra hat egyszerre, alapból nagy előnyben vannak.
Ennek megfelelően épített csapathoz keresek embereket.Kell: Chogat, Singed, Ryze, és még vki, lehetőleg Lux vagy Akali, Morgana, Twitch, Kennen, stb.
Rammus, Tryndamere, Evelyn, Karthus NEM jók, őket rankeden gyakran bannolják.
Jah persze rankedbe nyomnánk, a kezdeti összeszokás után.
(stragétia pofonegyszerű, 3-4 meccs alatt begyakorolható de TS vagy ventri követelmény)
Ha nem verünk el 10-ből 9 csapatot a stratégiámmal, simán lelépsz és készHa érdekel és 15+ szintű vagy, írj privit. (EU szerón persze ... USen is van 30as karim de oda 200as pingem, EUra meg 40)
-
B1T3
addikt
Csak ne lenne aránytalanul sok női hős az újak között…
-
nuke7
veterán
válasz
ErosenZold #27 üzenetére
akkor legalább azt mondd el, hogy mivel kapcsolatos a bug? a képességeivel? ulti? ha ultit használ minden spell-je spell wamp-ot kap? én csak olyan bug-okat tudok, ahol morde szívja meg... (ulti nem sebez eleget / nem gyogyit, ghost nem mozog, stb.)
-
ErosenZold
senior tag
Figyelj, én nem fogok senkit se győzködni. Pár száz ember tudja, hogy van ez a bug és köztük én is. Nem fogom nyílvánosságra hozni azért, mert van aki nem hiszi el hogy van. Majd ha javítva lesz valamikor, akkor esküszöm, hogy írni fogok róla egy logout blogot, vagy valamit hogy lásd, hogy valóban igazam volt
-
nuke7
veterán
válasz
ErosenZold #25 üzenetére
morde az egyik main champ-em a játékban, és nincs semmiféle bug. csak trynda ellen ,de trynda ugyis op... szoval, okosabb maradtál volna ha hallgatsz
-
ErosenZold
senior tag
válasz
Iron Funeral #24 üzenetére
Hát nem urban legend, de ahogy érzed. Mellesleg figyelj amikor egy Morde-nak kicsit kiemelkedő statja van, és rá fogsz jönni hogy nem urban
-
Iron Funeral
őstag
válasz
ErosenZold #6 üzenetére
Noobok ellen rak be akik nem tudnak Morde ellen játszani?
HA akármilyen bug lenne a játékban ami miatt 3x annyi killt tudnál szerezni mint akárki más a játékban akkor az eléggé game breaking bug lenne és ki lenne javítva már régen... Urban legendeket bárki ki tud találni...
(#1) Ad-m: Azért a LoL régóta nem béta, persze nem erőszak a disznótor
-
vittuka
aktív tag
Szerintem is kenterbe veri a HoN a LoL-t, igazából utóbbi csak simán lol maradt sokunknak, de a béta után nem néztünk rá.. Sok volt a csicsa, a hon meg sokkal jobban maradt dota alapokon. Viszont tény, hogy igen erôs ott a mezôny, aki most kezdene ismerkedni ezekkel a játékokkal, azoknak hon-ban rendesen fel kell kötni a nadrágot..
-
Tybee000
aktív tag
Csak a DotA!!!!!!
na és majd a DotA 2 -
domesz
aktív tag
Jó kis írás, én is tolom már vagy 1 éve a játékot.
Még az US-en kezdtem de már áttértem az EU szerverre.És nincs semmiféle morde bug/hack/cheat...
-
Dani_kp
addikt
Nagyon jó cikk, érthető és jól áttekinthető gratatula
! Egy jó pár hónapja már én is tolom.
Szerintem kiegészíthetnéd, annyival a cikket, hogy lősz egy shot-ot a 3v3 és az 5v5-ös mapról (a minitérképre gondolok). Illetve a végére pár random kép magáról a map kinézetéről.
Plusz a Nashort-t is megemlíthetnéd és a "bónusz" gólemeket.
Ami meg már hab volna a tortán, hogy a végére bebiggyeszted a várható fejlesztést, újítást (új map és a grafika). -
Inv1sus
addikt
Aki ezt szereti, annak ajánlani tudom a Heroes of Newerth című játékot. Bár fizetős (egyszeri díjas), de sok benne a "barom" szűrés. Meg úgy egészében azt mondják a volt Lol veteránok, hogy sokkal jobb ennél. Talán egy rátekintést megér...
-
zolo96
tag
Ez egy top 10es free game.
-
frontier4221
újonc
Heló mindenkinek
Van aki játszik EU szerveren?
Ha gondoljátok vegyetek fel, 3. embert keresünk komoly rankedolás céljából dps/tank Olaf és dps Udyr mellé.
Nick: EddieSixSixSix -
7
addikt
válasz
ErosenZold #14 üzenetére
Az meg, hogy elhencegsz vele, hogy tudsz valamiről, ami unfair előnyt biztosít számodra, de utána a közösség védelme szlogen mögé bújva nem árulod el, igencsak visszásan hat. Ha annyira a közösség lebegne a szemed előtt, és nem önmagad, akkor nemes egyszerűséggel nem is használnád ki ezt a tudásodat, pláne nem dörgölnéd mások orra alá.
Csináld egyébként, engem hidegen hagy, de a tálaláson szerintem érdemes lenne változtatnod (értsd: tartsd meg magadnak, vagy ha nem bírod, legalább ne próbáld magasztosabb elvekkel védeni magad)
-
alcsa
senior tag
válasz
ErosenZold #12 üzenetére
Ez nézőpont kérdése, hogy mikor rontod el a másik játékát, mert ha mindenki használná, akkor nem volna előnye senkinek belőle, de így, hogy kevesen tudják, azok hasznot húznak belőle.
Egyébként nem akartalak ezzel megszólni, mindenki úgy játszik ahogy tud, mindent ki kell használni amit lehet, ez mostanság így megy. Boldoguljon mindenki a maga erejéből. -
alcsa
senior tag
válasz
ErosenZold #6 üzenetére
És ez a baj, hogy egyesek az ilyen bugok használatával tönkreteszik az egyszerű játékosok kedvét, mert ők nem ismerik a bugot, és így elmegy a kedvük tőle. Inkább szólhatnál a fejlesztőknek, talán még jutalmat is kapnál érte.
Egyébként kösz a cikket, jó játék.
-
GabN73
addikt
jó game, csak sok a barom benne
-
h_rowley
tag
Miféle grafikai újítás várható?
-
feri1014
senior tag
válasz
ErosenZold #6 üzenetére
Privátban mesélhetsz nyugodtan nekem.
-
Xeper
csendes tag
válasz
ErosenZold #4 üzenetére
Mi is az?
-
ErosenZold
senior tag
jó kis játék ez, bár még lassan 1 éve benn vagy egy imba bug
-
Jimy83
aktív tag
Szerintem is jó játék pláne hogy free , nekem egyetlen bajom az volt hogy hamar ráuntam .
Pár pálya mehetett volna még bele és más játékmódok. -
Th3Ac3
tag
Ez egy nagyon király játék! Milyen néven tolod? Mert akkor felveszlek friendnek.
-
törölt tag
thx a cikket, de én még maradok a dotánál. se a lol se a hon nem nyűgözött le a béták folyamán.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Szeretném bemutatni a League of Legends nevű játékot.
- Mesterséges intelligencia topik
- Revolut
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ZIDOO médialejátszók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest