Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz
RangerFox #49 üzenetére
És Idave
Köszi
Yakuza 0, Kiwami, Kiwami 2 megvolt, most tolom a yakuza 3-at (aztán 4,5, tavasszal 6, kicsit később Like a Dragon), remélem idővel jön akkor a Judgement is xboxra
(a trailerek alapján ehhez pl nem tudtam elképzelni vicces side storykat...bár a trailerek alapján a yakuzákhoz sem...
)
Apropó Yakuza 3....vártam, mint vmi csodát xboxra (illetve egyből game passba), de az első egy-két óra kicsit fura volt, érződik, hogy nem mai darab, de aztán jön a Yakuza varázslat, és berántott. Hétvégén belecsúszott ~10 óra, és a fő sztorival alig haladtam, side storykat, mini gameket toltam szinte...és tényleg eltaláltak valamit a seganál, tök mindegy, hogy nem mai darab, fel sem tűnik, élvezem minden percét -
RangerFox
veterán
Sztoriban egyáltalán nem kapcsolódik a Yakuzákhoz. A város ugyanaz, sztorivezetés ugyanaz, a core gameplay majdnem ugyanaz (itt dinamikusabbak a harcok). Talán néhány mellékküldetésnél van pár utalás a Yakuzákra, de ezek inkább csak easter eggek. Szerintem tökéletes belépőpont a stúdió játékaiba a Judgment.
-
RangerFox
veterán
Januárban vett játékok:
- Phoenix Wright Ace Attorney Trilogy (Switch)Januárban végigjátszott játékok:
- Judgment (PS4)
- Mafia Definitive Edition (PS4)
- Spiritfarer (PC GamePass)
- Fire Emblem: Three Houses (Switch)Februárban igyekszem végigjátszani az első Ace Attorney játékot, de nem akarok nagyon előre tervezni. (Ha minden jól megy, holnap hozza a GLS a PS5-öt, így valószínűleg azon fogok a legtöbbet játszani.)
-
ldave
félisten
válasz
l.skywalker #43 üzenetére
Planescape: Tormentet csak megvetted vagy játszani is tervezed?
Egyik legjobb rpg, ami valaha PC-re készült szerintem.
-
l.skywalker
titán
Igen. Én sem fogom számolni, mert egyrészt éves PS+ és több évre GPU is beszerezhető időnként rém olcsón. Ráadásul ha épp az adott hónapban olyan játék van benne ami már megvan, akkor kiszámolhatatlan. Én is maradok a vásárlás/végigjátszás hányadosnál. Lévén lemezest nem veszek.
-
ldave
félisten
Nem tudok jó megoldást erre a PS+/stb. témára, legalábbis az alapszabályokat tekintve. A havi pontlevonást nem tartom reálisnak. Az sem túl előnyös, ha letöltés után vonnánk pontot, mert mi van ha a kipróbált játék egyáltalán nem tetszik, akkor ott marad örökre a -1 pont? Ezzel csak hátráltatjuk a próbálgatást. Vagy ha letörlöm, akkor az olyan mintha eladtam volna? Egyszerűen eme kis játék alapszabálya (vásárlás, végigjátszás/eladás) nem képes a mai játék-előfizetéses rendszerek kezelésére.
-
ldave
félisten
Január:
Már tavaly elkezdtem azt a tervem, hogy havi egy kisebb, indie játékot megveszek és azt abban a hónapban meg is próbálom végigjátszani, ilyen volt tavaly év végén a Carto és az Ara Fell. Idén januárban ez a játék a Tohu lett. Befejezni még nem volt időm, két napja jelent meg, ennyire gyors pedig nem vagyok
-1
Megvettem PC-re a Hunt:Showdownt, a Destiny-s csapattal úgy tervezzük, hogy heti egy-egy este ezzel játszunk majd pár kört. Mivel ez már PS4-re is megvan, így 0 pont.
Végül pedig megjelent a Magic következő kiegészítője, a viking témájú Kaldheim, tele remek új lapokkal, amik közül szerencsére semmi nem tűnik olyan elhibázottnak, mint Ikoriában a companion kártyák voltak.
-
-
2021 január
Vettem:
- PSPlus
- The Surge 2 (PS4)Végigjátszottam:
- Fallout 4 összes DLC (PS4): kölcsön játékEladtam:
-Most ezzel játszok:
- The Surge 2 (PS4)
- Shadowrun: Origins (PC)Idei állás: -2
Sok év után lecseréltem a laptopomat egy olyan példányra, amin játszani is lehet, úgyhogy most már elkezdtem jelölni a platformokat is, bár a fő játékgépem továbbra is a PS4 marad.
A The Surge 2-re nagyon ráfüggtem, sokat könnyítettek rajta az első részhez képest, ami számomra befogadhatóbbá tette. Lassan befejezem, utána jöhet a Shadow of the Tomb Raider, valamint a mostani akciókból már kinéztem a Bully-t.
Idén változtatok egy kicsit a pontok számolásán. Egyrészt tavaly főleg akkor számoltam el egy játékot, hogyha platináztam, ami miatt több játékot nem számoltam plusznak. Az elmúlt pár hónapban azonban alább hagyott a trófeázós kedvem, és már nem hajkurászom őket. Ha nem nagy kín, akkor belefeccölök plusz energiát abba, hogy megszerezzem a platinát, de messze nem annyit, mint korábban. Kezdek öregedni...
Másrészt, hogyha jól látom továbbra sincs lefektetett szabály az előfizetések számolására. Tavaly minden hónapban levontam egy pontot a PSPlus-ért, de az abból megszerzett "ingyen" játékokért nem számoltam pontot. Ezt már csak azért sem éreztem teljesen fairnek, mert így alapból -12 pontom volt az évben, pedig még csak nem is a játékok miatt fizettem elő, hanem a multi miatt. Szerintetek az mennyire korrekt, hogyha idén csak abban a hónapban számolom el mínusznak, ha letöltök egy játékot az adott havi kínálatból (pl. ebben a hónapban a Tomb Raider-t)?
-
2021 január
Vásárlás:
- DA: Inquisition GOTY (-1)
- Deus Ex Digital Deluxe Ed. (-1)
- Yakuza 0 (-1)Eladás:
- Deus Ex Day 1 Ed. (+1)Végigjátszás:
- Watch Dogs 2 (+1)
- LEGO Marvel Superheroes (+1)
- Ghost Recon Wildlands (+1)
- Hellblade (+1)Havi összesített: +2
-
mike1334
veterán
válasz
l.skywalker #34 üzenetére
Mmint nem azt fejezted/fejeztétek be?
-
2021 január - Összesen:0
Vettem: 3
Star Wars: Jedi Knight – Jedi Academy (digital) (Switch)
Star Wars: Jedi Knight II – Jedi Outcast (digital) (Switch)
Star Wars: Episode I Racer (digital) (Switch)Befejeztem és eladtam: 1
Mafia (Definitive Edition) (PS4)Befejeztem: 1
Crysis (Switch)Eladtam: : 1
Injustice (Legendary / Day One Edition) (PS4) -
mike1334
veterán
válasz
l.skywalker #31 üzenetére
Ice age?
-
l.skywalker
titán
Január:
Vásárlások: -17
Hitman:Codename 47 - gog.com
Hitman 2: Silent Assassin - gog.com
Dollar Realms Bundle - fanatical.com
Build your own New Year Bundle - fanatical.com
Star Wars Jedi Knigt - Mysteries of the Sith - fanatical.com
Divinity Anthology - Steam
Dungeon Siege Collection - Steam
Planescape: Torment: Enhanced Edition - Steam
Firewatch - Steam
DARQ - Steam
Deus Ex: The Fall - Humble Bundle
Humble Holiday in Space Bundle - Humble Bundle
Borderlands 3 - Epic
Silent Hill: HD Collection - Xbox360
Ice Age Scrat's Nutty Adventure - Xbox One
Spiritfarer - Xbox One
Graveyard Keeper Collector's Edition - Xbox OneVégigjátszások: +4
The Inner World
Donut County
GRIS
My Friend Pedro (Win10)Összesen: -13
Valamiért olyan érzésem van, hogy valamit még végigjátszottam, de nem emlékszem mi lehetett az vagy csak a sok Destiny kavar be -
ldave
félisten
Közeledünk január végéhez (basszus, milyen durva már, lassan el is telt egy hónap az évből), lehet készülődni az első beszámolóra
-
ldave
félisten
válasz
l.skywalker #28 üzenetére
Mi már nem leszünk nyugdíjasok
Hacsak nem nyerünk a lottón sok-sok milliót.
-
válasz
l.skywalker #23 üzenetére
Ezt már megnéztük, asszem...
Nálam 2006, 2009 és 2012, nyugdíj még 14 év (tényleg mi a nyugdij korhatár? unokák? jaaaaj....)
Játékok (KB): X360: 67, PS4: 357, PS Vita: 102, wii/wii U: 174 (+ 1 HDD), DS/3DS: 75, Switch: 200)
Nem tudom mennyit fejeztem be, a 20-30 évvel ezelőtti PV korszakot nem számítom... -
ldave
félisten
válasz
l.skywalker #25 üzenetére
Ez is egy megoldás, de nekem ezzel az a bajom, hogy nem az alapszabályra épül, ami szerint veszünk játékokat és játszunk azokkal.
-
-
l.skywalker
titán
Ugyan. 2011-ben született az első gyerek, 2015 novemberében az utolsó és 4-en vannak. A játék utáni vágyamat játékvásárlásba öltem, de persze a PC-s címek nagy többsége ingyenes játék vagy 1 dolláros bundli.
A hivatalos álláspontom az, hogy ha majd nyugdíjas leszek, mindent végigjátszok. Most már a legidősebb gyerek 10 éves, a tavalyi évben így is több játékot játszottam ki, mint előtte.
72 játékkal játszottam, 27-et fejeztem be és 10-et "ezreztem" Xbox-on
-
válasz
l.skywalker #17 üzenetére
wtf
akarsz róla beszélni vagy én kezdjem?
-
válasz
l.skywalker #17 üzenetére
Azt a mocskos jó életbe
-
válasz
l.skywalker #14 üzenetére
-
válasz
l.skywalker #10 üzenetére
Oh
-
válasz
l.skywalker #8 üzenetére
Tehát ha egy evig kibirom jatek vasarlas nelkul akkor biztosan nyerek
Nemtom, mi a fodij, mennyi sört lehet ezzel nyerni? 🤔
-
A szabályzattal elég szarul jár aki mondjuk idén vált platformot és semmilyen játéka nincs
Pl. 0db játékkal indult, megvett 10db-ot, majd kijátszotta mind a 10-et, pontok alapján pont nullán fog állni.
-
ldave
félisten
Ha valaki belevágna és egy alap táblázat jól jönne az induláshoz, akkor megosztom azt, ami én használok: [link] (google táblázat)
Az első oldalon van a játéklista. Itt az A oszlopban az általam eddig bevitt játékok címei vannak, ennek a végére lehet a többit beírni egyesével.
A második oldal egy alap a 2021-es évre. Az A oszlopba az előző fülön megadott játékok közül tudunk választani. Tehát a játékok neveit nem ide írjuk, itt már csak hivatkozunk azokra.
A pontok oszlopba lehet írni a -1, 0 és +1 pontokat, ezt automatikusan színezi majd a rendszer a jobb átláthatóság kedvéért.
A táblázatot mindenki lemásolhatja a saját google drive fiókjába és ott már tudja szerkeszteni.
-
ldave
félisten
+ és - pontokban gazdag új évet mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
lo 2020 után idén is folytatódik a NGB Az alapszabály továbbra is egyszerű:- mindenki 0 pontról indul- új játék vásárlás...
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest