Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
pedig az intelligencia az csak így mérhető, az amiről te beszélsz az már tanult tudás, tehát lehet, hogy nekem magasabb az intelligenciám, de te neked nagyobb a lexikális tudásod. Az olvasottság meg embertípustól is függ, valószínűleg te melankolikus vagy, én meg tudom, hogy szangvinikus-kolerikus, kb 50-50%-ban, szóval nem mondom, hogy nem olvastam még semmit, de engem hosszú időre nem tudsz egy helyhez kötni, az biztos
-
proci985
MODERÁTOR
nem alapmuvekrol van szo, hanem obskurus/tajjellegu szavakrol, kifejezesekrol es mondasokrol.
alapmuveltseg fontossagat nem vitatom, de a logikai kezseghez sok koze nincs.
kieg: a korabbi teszt nem nagyobb szerzok muveit kerdezgette, hanem alapvetoen elavult szavak jelentestartalmat. tehat sima szoismeret volt jellemzoen olyan szavakbol, amiket utoljara talan Jokai hasznalt. ez mondjuk egy magyar szakos bolcsesznek lehet megy, de egyebkent szerintem torzitja a vegerdmenyt. a kotelezo irodalom tobbszoroset olvastam el szepirodalombol, nem voltam elobbre.
lehet valaki muvelt de gyenge osszefuggesek atlatasaban. ugyanugy lehet valaki nagyon gyors osszefuggesek atlatasaban olvasottsag nelkul is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Robot fűnyírók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest