- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
szerintem ez ilyen beetető teszt, hogy elmenjenek a népek megírni a kibővítettet.
Gimiben kivettem könyvtárból a mensa felkészítő könyvét, és közel sem ilyen egyszerű feladatok voltak benne(szerk : különben sem írtam alulról, vagy felülről lógtam ki a mérési tartományból
)
-
proci985
MODERÁTOR
human es real szerintem nem feltetlenul van meg.
pl a kutatasi metodusoknal vissza szokas jutni filozofiaig (IT/mernok teruleten meno kurzusoknal is). platon szepsegideajat lattam mar programozas kapcsan is felemlegetve mint applikalhato modellt impaktos folyoiratban (bar megjegyezte a publikalo, hogy tul altalanos).
plusz szvsz a nyelv matematika
, szoval mai napig nem ertem hogy lehet valaki jo nyelvbol es gyenge matekbol, vagy vica versa.
-
DonElvis
aktív tag
Jólvan, örülök, hogy nem mész a Dunának, reménykedtem benne, hogy ilyen könnyedén veszed. Vannak akik belelilulnak a negatív kritikába.
Régebben töltöttem ki próbatesztet, nem emlékszem mennyi lett az eredmény, tehát biztos rossz lett ;D
2000 Ft szerintem is elfogadható, minden pénzbe kerűl manapság.
-
trafoka
tag
a 2000Ft simán vállalható, elvégre nekik is vannak fenntartási költségeik. Ha lehúzni akarnák az embereket, akkor bedobnának mondjuk egy 30e körüli összeget, és jó sog maszlaggal megkennék. Kíváncsi is lennék rá ki is tölteném, de tutibiztosziher hogy nem megek ezért föl pestre, ezért lenne jó ha lenn online is.
Viszont összehasonlításként, ami hivatalos tesztet kitöltöttem eddig: 1. Katonaság, sorozás (húúú de rég volt...): 131 pont. Valamilyen hivatalos egyetemek által használt cucc (pontosan nem tudom, nagynéném gyógpedagógus, ő szerezte valahonnan): 128. Vmi internetes, ami elég meggyőzőnek tűnt (full angol, de csak kép feladatok): 123. Havereom melóhelyi tesztje (lenyúlta, japán multi, ez volt a legkirályabb): 128. Szóval biztos hogy van ráció egy-egy ilyen teszt eredményében, ennyire hasonló eredmények nem jönnek ki véletlenül. Pont ezért lennék kíváncsi az itteni eredményre is, reprezentatív eredményt akarok arról hogy milyen geci okos vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Call of Duty: Warzone
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo ThinkCentre E93z All In One számítógép, Windows 11 rendszerrel
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest