- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonElvis
aktív tag
Jólvan, örülök, hogy nem mész a Dunának, reménykedtem benne, hogy ilyen könnyedén veszed. Vannak akik belelilulnak a negatív kritikába.
Régebben töltöttem ki próbatesztet, nem emlékszem mennyi lett az eredmény, tehát biztos rossz lett ;D
2000 Ft szerintem is elfogadható, minden pénzbe kerűl manapság.
-
trafoka
tag
a 2000Ft simán vállalható, elvégre nekik is vannak fenntartási költségeik. Ha lehúzni akarnák az embereket, akkor bedobnának mondjuk egy 30e körüli összeget, és jó sog maszlaggal megkennék. Kíváncsi is lennék rá ki is tölteném, de tutibiztosziher hogy nem megek ezért föl pestre, ezért lenne jó ha lenn online is.
Viszont összehasonlításként, ami hivatalos tesztet kitöltöttem eddig: 1. Katonaság, sorozás (húúú de rég volt...): 131 pont. Valamilyen hivatalos egyetemek által használt cucc (pontosan nem tudom, nagynéném gyógpedagógus, ő szerezte valahonnan): 128. Vmi internetes, ami elég meggyőzőnek tűnt (full angol, de csak kép feladatok): 123. Havereom melóhelyi tesztje (lenyúlta, japán multi, ez volt a legkirályabb): 128. Szóval biztos hogy van ráció egy-egy ilyen teszt eredményében, ennyire hasonló eredmények nem jönnek ki véletlenül. Pont ezért lennék kíváncsi az itteni eredményre is, reprezentatív eredményt akarok arról hogy milyen geci okos vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple Watch Ultra Black Titanium 49 mm Black Milanese Loop 49 mm Ocean Band 49 mm M/L Trail Lo
- Eladó Gaming PC Ryzen 7 7800X3D, RX 9070XT, 32GB RAM
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest