- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
BerserkGuts
addikt
Azzal nincs nagy baj ha nem piszkálod nincs OC akkor tudja tartani a hőfokot persze nem CB meg szintetikus tesztekre készítették.
Nagyobb terhelést nem viselné el egész nap konvertálni vagy csomagolni.
De átla felhasználásra jó lehet ha nem kell extrém teljesítmény pl: ultra játék. -
BerserkGuts
addikt
A szarrágást hagyjátok már abba nem ide való offolás az egész.
Le lett írva egyikse jótékonykodik mindegyikért annyit fizetsz amennyi fpst kapsz ki van ez találva kár erőlködni. -
BerserkGuts
addikt
Nem olyan nagy szám az a ht smt.
Gondoljatok bele nem valódi.Amég elég erős processzor magod van és nem régi 3-4éves mint pl: 1600 vagy 7700k akkor nem fog nagy érvágást okozni játékokban kivétel 2070s 2080ti.
Megrántod 4.0Ghz+ nincs nagy baj még xD.
3év garanciát nem vállalok erre a mondatra -
BerserkGuts
addikt
Tényleg rosszul linkeltem az az 1660 lett volna bocsi (én se látok semmit rajta xD)
Ezek saját tesztjeim egyik még a régi gtx 1050-el a másik az új 1660-al de vegyes beállításon.
A battlefield amit mindenki felhoz és az egyetlen játék még ami igényelné elvileg mert csak 2080ti melett jönnek ki a különbségek.
Na az pont egy olyan játék ahol semmi értelme felvenni a grafikát ultrára de még szerintem higra se mert low-on ugyan úgy néz ki és csak az anizotróp AF szűrőt kell beállítani Highra már kitisztítja a textúrát cserébe nem igényel annyi fps-t se.De ne csak poffázzak itt a bizonyíték.
Aki meg nem hiszi járjon utánna ennyi mint ahogy a régi mondásban van. -
BerserkGuts
addikt
válasz
GeryFlash #58 üzenetére
sajna tényleg lehet különbség platformok között.
Nem mindenkinek fog működni maximálisan a konfigurációja még akkor se ha ugyanazokból áll össze ami ritka mert mindenki másfajta megoldást márkát választ.A nagy nyilvános tesztelők meg tudod hogyan kapnak a gyáraktól
hogy amikor legyártják még a vezérigazgatók is árgus szemekkel figyelik milyen minta darabot küldenek el azokban semmi hiba nem lehet.
Hát így könnyű olyan szép eredményeket elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest