- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Greenebola #3 üzenetére
Köszi az infót, de én nem használok Ubuntut... Csak próbaképpen volt fent pár órát.
-
Greenebola
senior tag
Csak a fene egye meg tray ikont nem jelez nekem.
Ami még érdekes csak egyszer bírom elindítani a Felhasználói felületet utána ha leteszem hiába kattintok rá nem jön elő csak kijelentkezés vagy restart után.Van megoldás a problémára ugyebár ez unity alat történik ha nem szeretnénk ,hogy az unity launcherhez rakja a Nod ikont akkor tegyük a következőket.
terminal
sudo apt-get install dconf-tools
dconf-editor
desktop -> unity -> panel -> systray-whitelist, értéknek írd be, hogy ['all']így most már a panelon az értesítési területen fog megjelenni és nincs az a bug hogy ha kilépünk a Nodból akkor utána nem lehet előhozni a felhasználói felületét csak újraindítással.
-
válasz
Greenebola #1 üzenetére
Igen, amikor feltettem kipróbálni az Ubuntu 11.04-et akkor én is belefutottam ebbe a hibába.
Üdv a Linux világában -
Greenebola
senior tag
Üdv!
Jól jött ez a kis leírásÁtváltottam Ubuntura végleg jobb a masinámnak
Én egy ilyet kaptam az arcomba telepítésnél "Please install the following files or packages: /usr/lib/gconv/UTF-16.so"
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest