Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  BLOGOUT  »  [Re:] [kyrabaybee:] :L (téma lezárva)

Hozzászólások

(#27473) Dreamweaver7 válasza moonlight115 (#27466) üzenetére


Dreamweaver7
csendes tag

Az ócska postakocsi nyekergett, ahogy a lovakat nem kímélve életveszélyes tempóban robogtak a hetente tartott vásárok miatt nagy látogatottságnak örvendő Nürnberg városa felé. A bakon ülő alak keményen fogta a gyeplőt és vigyorogva vette be az éles kanyarokat, ami ellen a kocsi recsegve-ropogva tiltakozott. A kinézetét leginkább egy korabeli hippiéhez lehetett volna hasonlítani, ahogy vállig érő haját lobogtatta a menetszél.

Célhoz érve a kocsis gazdái elmentek a vásárba és meghagyták neki, hogy pihenjen, de pontosan egy óra múlva legyen a kocsinál, mert akkor indulnak, még naplemente előtt haza akarnak érni. Ezért miután a lovakat a fogadósra bízta, hogy gondoskodjon róluk, kivett egy szobát, mivel az út porát le akarta mosni magáról. Majdnem letelt a rendelkezésére álló egy óra hossza, mire végzett, már csak a haját fújkálta jó alaposan hajlakkal, közben rágyújtott egy cigarettára.

Az ezt követő események egy pillanat alatt lezajlottak. Ahogy következő fújásnál a gyufa lángjától a hajlakk begyúlt, azzal egy időben a lángnyelvek belekapaszkodtak hosszú, hajlakktól csillogó hajába és egy másodperc alatt emlékké változtatták. Johnny döbbenten nézte tar fejét a tükörben és elindult vissza a kocsihoz - már menni kellett - és közben azon gondolkozott, miként fogja gyönyörű hajkoronáját vajon visszaállítani eredeti állapotába. A fogadón keresztül a kijárat felé baktatott és meglátta az egyik asztalon gőzölgő nagy tál spagettit. Még csak le sem lassította a lépteit, ahogy menet közben a kopasz fejére borította az egészet és kilépett a fogadó ajtaján. A gazdái már a kocsiban várták, felpattant a bakra és odacsapott a lovak közé.

Az ócska postakocsi nyekergett, ahogy a lovakat nem kímélve életveszélyes tempóban robogtak a hetente tartott vásárok miatt nagy látogatottságnak örvendő Nürnberg városából hazafelé. A bakon ülő alak keményen fogta a gyeplőt és vigyorogva vette be az éles kanyarokat, ami ellen a kocsi recsegve-ropogva tiltakozott. A kinézetét leginkább egy korabeli hippiéhez lehetett volna hasonlítani, ahogy a fejéről lelógó vállig érő spagettit lobogtatta a menetszél...

:DDD

Útvonal

Fórumok  »  BLOGOUT  »  [Re:] [kyrabaybee:] :L (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.