Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Eastman
addikt
-
Findzs
addikt
én is nagy fan voltam
még mai napig megvan az az egy szem amit a tesómmal sajátunknak tudtunk
a haverokkal cserélgettük a suliba kölcsönbe mert mindenkinek másfajta volt és egy idő után unalmas volt a sajátunk -
-
pazita
újonc
hahooo!!! én nagyon szeretnék egy ilyet!!!! nem tudja valki hogy hol lehet venni,vagy ha van valakinek szívesen megvenném a csemetémnek! kiegyeznénk egy árban hogy mindenki jól járjon!!!!!!!!!!!!
-
dízelracer
őstag
válasz
themebuilder #50 üzenetére
Woow... Hajszálra ilyen UFO-s kvarcjátékom volt.
Gyerekkoromban csereberéltem pér transformers + G.I.Joe bábura egy másik gyerekkel a lépcsőházból. Suliban ezzel menőztem a szünetben.
Azt hiszem úgy 1990körül lehetett.
-
doc
nagyúr
-
GReddy
tag
válasz
themebuilder #78 üzenetére
Nekem volt ilyesmi Casio-m 80-ban. Számológép ÉS beépített felülnézetes autóverseny... enyhén én voltam a suli ásza.
-
GReddy
tag
No. Első kvarcjátékom a Shopping City Süd-ben a valutakeretből (!!!) vásárolt 99 Schillinges autóverseny volt úgy 1978-79 körül. Utána tucatszám jöttek (ja, mindenki azt hozott minden alkalomra) a jobbnál jobb játékok - a tojáselkapó tyúkoktól a séf palacsintakapkodásán keresztül a rakétatámadáson át a hátulnézetes ál-3d(!!!) autóversenyig.. Istenem de rég volt!
-
hejesírásó
senior tag
válasz
themebuilder #78 üzenetére
nagyon kemény!
-
XuChi
addikt
Nekem ilyen volt. Szerttem nagyon. De nagyon nehéz is volt.
Sok minden nem látszik, de egy nintendo karóra egy mario kvarcjátékkal. Hasonlít a Donky Kong-hoz, csak itt nem majom vár a tetején hanem Bowser.
-
themebuilder
senior tag
válasz
hejesírásó #77 üzenetére
Ehhez mit szólsz akkor Casio óra beépített játékkal ?
Régen nagyon örültem volna egy ilyennek.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
themebuilder #73 üzenetére
casio kvarcjűték? az igen!
én azt hittem csak no name kvarcjátékok voltak.
nekem olyan volt ahol motorcsónakkal kellett akadályokat kikerülni.
-
-
themebuilder
senior tag
válasz
themebuilder #74 üzenetére
-
themebuilder
senior tag
Ez még durvább
Electronik Formula 1
Nagyon hasonló volt amiről én írtam, csak ott 3 tárcsa volt és körbe-körbe kellett menni és úgy kikerülni az autókat. Olyan 3 jegyü számláló is volt, mint a régi magnókon (pl C64 magnóján)
-
themebuilder
senior tag
-
válasz
themebuilder #69 üzenetére
Mechanikusból volt lövöldözős-helikopáteres is, talán a Kockablogon vagy a Geekblogon láttam...
-
themebuilder
senior tag
válasz
themebuilder #69 üzenetére
-
themebuilder
senior tag
Egyik osztálytársamnak olyan űrlényes volt okker-sárga színű volt a gép, nagyon imádtam.
1 év alatt se lehetett megunni.Ilyesmi:
Felhúzós autóversenyzős is volt valakinek. Egy kis kormánnyal lehetett jobbra vagy balra menni, egy tárcsán forogtak az autók és azókat kellett kikerülni. Mechanikus volt teljesen.
-
doc
nagyúr
hu, eszembe jutott meg egy: ego hazakrol kellett embereket helikopterrel kimenteni, egy ismerosnek volt meg, nagyon tuti kis jatek volt...
-
themebuilder
senior tag
válasz
themebuilder #66 üzenetére
Azt hiszem mégiscsak Nintendo Game & Watch Donkey Kong II-vel volt.
-
themebuilder
senior tag
1989: rendszerváltás és kvarcjáték - kütyük húsz éve (3.)
Kvarcjátékos nosztalgiázás a Csokiban
Még mindig nem találtam meg a Nintendo Color-t amin a Donkey Kong volt a játék úgy emlékszem Mario-val együtt.
A kvarc színesen világított pl a majom barna volt a mario meg piros volt, nem csak a háttér volt színes.
Nem tudom mi lett a géppel, jó lett volna megőrizni.
A jól emlékszem akkor C 79 felirat volt a hátulján és ami fent linkeltem hasonló volt.
Azt hiszem Game& Watch felirat nem volt rajta, de eredeti Nintendo volt az egészen biztos.
Angol feliratokkal. -
unclefucka
senior tag
Megvolt még a Casio-tól a Crazy Bee, a Mad Fighter, a Kung-Fu, a Western Bar ééés a személyes kedvencem a Border Army, kár, hogy ezek közül már csak a Lifeboat van meg / üzemel.
-
unclefucka
senior tag
Nekem ilyenem van, és működik!
-
XuChi
addikt
válasz
themebuilder #62 üzenetére
Ez ugye csak valami korai ps kép nem? Vagy valóban így festett volna?
Miért is nem csinálnak portabe xbox-ot?
-
válasz
themebuilder #60 üzenetére
Hát, most már azért vannak alternatívák olcsón, gondolom ezért.
Meg egy csomóan nem is tudják sztem, hogy a PSP alkalmas TV nézésre. -
themebuilder
senior tag
-
válasz
themebuilder #57 üzenetére
Huhh ez nagyon meredek... Gondolom az ára is az volt akkoriban
És persze hogy is volt a hordozható DVD lejátszó?Ez olyan mint az eee PC-k, meg a Psion palmtopok története...
-
themebuilder
senior tag
-
XuChi
addikt
Jaj a legjobbról el is feledkeztem. Igazi elem gyilkos volt. 6db aa méretű elemmel ment, de max 3 órát
. Anyámék kikészűltek az egy hét alatt kimerített elemmennyiség miatt. (kb 30Db!!). Aztán vettünk hozzá egy 2000ft adaptert és már nem volt ilyen gond többet.
Kedvenceim rajta: Sonic, Shinobi, Ristar.
Bár elég rövid életű volt szegény mert jött a Game Boy Color. Igaz azért rengeteget kellett könyörögnöm anno
-
]Phobos[
senior tag
'nyád, nekem KELL egy ilyen mütyür
-
themebuilder
senior tag
Ismerősnek volt Nintendo Color Donkey Kong-al, nagyon régi talán 1980-as éveből
de nem Game & Watch széria volt szerintem
és színes volt, és kicsit talál világított is, vagy élénkek voltak a színek és kvarc játék voltValami ilyesmi, csak teljesen fehér színben, a majom piros volt
Új hozzászólás Aktív témák
lo A kvarcjáték kihalt? Lehet, hogy nem, ez a kis kütyü Olyan, mint egy kvarcjáték, de 2010-es szinten!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest