Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
valory
tag
Sziasztok,
van nekem egy WD WD20EZRX vinyóm, pár napja észleltem a következőt: iszonyuan belassul, nem tudott megnyitni egy filmet, mappák között szinte percek keletek h ugráljon. Gép újraindít, ugyanaz, ezt eljátszottam egy párszor, mígnem teljesen eltűnt, nem látta a win. Majd csak úgy ni megjelent és működött pár napig rendesen. Most megint be van lassúlva, használhatatlan. Kábeleket kicseréltem, új kábelt kapott, másik SATA portba van dugva. Pár hónapos merevlemez. Egybe van particiózva, a rendszer egy másik vinyórol fut.
Mi lehet a hiba? Esetleg lehet firmwarezni (ha igen, érdemes) ?Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500 stb.)
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged