- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
kovaszoskeny #13 üzenetére
A Mate 9 hasonló árban van és minden téren jobb szerintem. Bár az tény hogy sokaknak már használhatatlanul nagy
-
kovaszoskeny
aktív tag
válasz
H.Istvan25 #12 üzenetére
mennyi az annyi és mi az?
Egyébként meg minden készüléknél lehetnek/vannak hibák az
Az lg meg javít mindent mi a gond? -
H.Istvan25
senior tag
Egyszer volt LG-m (Nexus 5) de többet nem hiszem hogy veszek. A Nexus jó volt, aztán kicsit több mint egy évvel később megpusztult. Lényegében olyan volt mint a G4 bootloop problémája, nem tölött be többet. Mehetett a kukába. Pedig szerettem. Mondjuk előtte már volt egy kis elszineződés a kijelzön, kb. 5 mm-es kékes folt de csak nagy fényerőnél full fekete képnél látszódott. De sajnos az LG szerintem nem megbízható amiket olvasok azóta is. Pl. a G4. Bootloop probléma plusz kijelző beégés. IPS-en basszameg?
Egyik jelöltem a G6 volt következő telónak, de kipróbáltam és nekem annyira nem jött be. Ennyiért kapok jobbat
-
babosmiki
addikt
Jó!
-
Csapoati
nagyúr
Egy magyar fordítást azért szívesen olvasnék.
-
kovaszoskeny
aktív tag
G4 lagolt?Ne haragudj én azon lagot nem tapasztaltam és a hivatalos topikjában sem olvastam olyan lagról ami esetleg nem a user error miatt következett volna be .41000 hsz alatt kb szinte senki nem panaszkodott lagról..2 év alatt meg én se tapasztaltam.Hibás darabotot is kifoghattál megesik..
Legendásan jól volt optimalizálva az S808-ra a szoftver.
-
domos
senior tag
válasz
kovaszoskeny #4 üzenetére
Laggolt mint a szemét. De mindegy, engem nem érint.
-
kovaszoskeny
aktív tag
-
domos
senior tag
Az utolsó és egyetlen LG telefon adni tényleg odabaszott az a G2 volt. Brutálisan gyors volt, jó volt az akksi, jól nézett ki és designban is tudott újat és egyedit mutatni. Azóta semmi.
-
kovaszoskeny
aktív tag
válasz
AllTheBest #1 üzenetére
Szerintem semmit nem veszített az S8 ellen se .Más kategória Minden tekintetben.A samu csúcsot már sokan szimbolumsága miatt veszik.Egyfajta apple lett mára, a samuval villantani.Igazából persze a maximumot nyújtja de azok amik azzá teszi nagyrészt kihasználatlan pangó BS dolgok.VITATHATATLAN azért az S széria flagship éne.
A Samu erődemonstrációt csinál az lg ebbe a verenybe másképpen száll bele(V széria)
Én pl az anyagi JELENTŐS áron kívül sok másban is jobbnak találom a készülékem mint a Samut.
Ez persze szubjektív.A lényeg semelyikkel nem lehet hibát elkövetni mindkettő remek készülék.(Sőt s6,g4 is mai napig)
Semmiben nem érzem kevésnek. -
AllTheBest
őstag
Ha a G6 tavaly jött volna ki az S7 ellen, akkor nagyon jó telefonnak számított volna szerintem, de ez idén szerintem kevés. Nekem is volt G2-m, imádtam a telefont, de valahogy most nem visz rá semmi se arra, hogy megvegyem a G6-ot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Hali egy nap elteltével:Nem fogom a konkurenciához hasonlítani .G2 ,G3,G4 ,G5 volt eddig LG készülékem.G2-Csupa pozitív...
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- HP t630 Thin Client 256GB SSDvel - leírást olvasd
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest