Hirdetés
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr.Skynet
üzenetére
Tévedés. Az én állításom az, hogy adott egy szabvány, abban le van írva valami és az összes általam üzemeltetett fejállomás és kábeltv-s cucc ennek megfelelően működik, *EMELLETT* elhangzott itt egy *értelmezése* a szabványnak, ami téves.
Én nem cáfolom, nem cáfolhatom a szabványt, mikor két kicsi kezemmel belemászok nyakig a fejállomásba és a fejállomási cucc láthatóan úgy működik, ahogy a szabványban le van írva. Nem vagyok hülye, ez a dolog nem járható út.
A motorola is elismerte, én is elismertem, hogy a központi berendezések konfigurációja közben elkövetett hibák esetén lehetséges a modemek sikeres buherálása. Ezt sem tagadtam. Amikor ez a thread elindult, még ez volt a helyzet. Azóta volt a kezemben újabb fejállomási cucc, újabb szoftverrel, amiben látom azokat a konfigurációs lehetőségeket, amivel ezt a modem hekkelést meg lehet akadályozni.
Én nem akarok több millió emberrel vitatkozni, elsősorban azért nem, mert az én személyes szakmai tapasztalatom azt mutatja, hogy amit buherálnak, annak van műszaki alapja. Hogy csinálják-e, nem tudom, azt látom, hogy a dolog elvileg működhet. Mondom, a jelenlegi átlagos cuccokkal. Az újakkal nem.
Egyébként pedig a gugli nem csak nálam elérhető, más is nyugodtan beírhat pár keresőszót és utánanézhet a dolgoknak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Nyomtató topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kompakt vízhűtés
- PlayStation 5
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AMD Ryzen 5 5600/3060/512Gb SSD/16Gb RAM/700W
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest