Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BBoti2002: Gamer PC beárazás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoo8800
veterán
válasz
hodostamas #39 üzenetére
ott valami más bibi volt, az SU procik bőven megbírkóznak a Windows-zal.
5% alatt kellene lennie, ha nem fut semmi. -
zoo8800
veterán
válasz
hodostamas #26 üzenetére
Mi futott a gépen, ami ennyire terhelte?
-
Sidius
tag
válasz
hodostamas #26 üzenetére
Hát a hőmérsékletet ne dícsérjük az acernél inkább
Én csúnyán megszívtam, november tájt vettem egy acert kisebb konfiggal, és állandóan leszabályozta a teljesítményét mert a processzor 5 perc után 95 fok fölé melegedett, ha használtad is kicsit a gépet... én nem ajánlanám, mert totál hülyére vettek a szerviznél is, hogy teljesen normális a 95° és a fele teljesítmény 5 perc után Ez a timeline, pedig i5-430-al 5 perc!! után 80 fokon izzadt, míg a sonymban ugyan ez a proci, vga, 3 óra folyamatos játék után sem melegedett még 68 fok fölé. Úgyhogy ha ez szempont valakinek, akkor 2x is gondolja meg, hűtésnél "csak" pár fok difi, sztem minőségben is ue a helyzet. Csak a 7,5 órás üzemidőért emelem a kalapom, de kicsit túl sokat gondolnak páran az acerről, széles a palettája, de nálam tapasztalat alapján minőség és support szempontjából egy nagy minusz,
Új hozzászólás Aktív témák
- MACBOOK PRO M1 8G/256G KIFOGÁSTALAN, KARCMENTES, 91% AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Macbook Air 2020 M1 8GB/500 GB Roze Gold, nagyon jó akku, üzletből, garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 500GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új bontatlan 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest