Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi87
senior tag
válasz
Klaus Duran #14 üzenetére
Illeszkedj be, aztan megyek én is.
-
-
Simi87
senior tag
válasz
Klaus Duran #11 üzenetére
Akkor összejött a svájci "recepciós" munka?
-
Hieronymus
veterán
válasz
Klaus Duran #11 üzenetére
Van egy tuti felmondási forma, ami akkor is hatásos, ha nem akarnának elengedni.
Szevasztok, szevasztok,
földművelőparasztok.
Itt hagyom a tanyátokat, pont pont pont az anyátokat. -
-
Jo ez a minta, ennyi boven eleg:
MINTA: Munkavállalói rendes felmondás
Címzett:
„a munkáltatói jogkör gyakorlására jogosult neve”
„Munkáltató végneve”
„Munkáltató székhelye/címe”
Alulírott, „név” (születési hely és idő:…., lakcím:…..), munkavállaló bejelentem, hogy a
munkáltató és köztem ..... év ............. hó .... napján kötött munkajogviszonyomat, ...... év ................. hó ..... napján rendes felmondással megszüntetem.Kelt: ......................., .... év .......... hónap ..... nap
...................................................
„a munkavállaló”A tobbi ures rizsa, felesleges, minden ami oda van irva, torvenyben le van irva.
-
sztanozs
veterán
válasz
Klaus Duran #3 üzenetére
Ha a cég tulaj nincs ott (huzamosan), hogy átvegye, add fel expressz ajánlott tértivevényesként.
Akkor az átvétel dátuma fog számítaniAmúgy arra figyelj, hogy határozott idejű szerződésnél nem tudsz rendes felmondással egyszerűen elmenni, csak ha kifizeted a maradé időre jutó teljes munkabéred. Közös megegyeztés célszerű ilyenkor, persze ha a munkáltató belemegy, mert abban bármiben meg lehet egyezni, akár pl abban is, hogy senki nem fizet a másiknak semmit...
-
Blindmouse
senior tag
Sok sikert bajtárs!
-
bambano
titán
miután az 1992-es munka törvénykönyvét rég felváltotta az új (2012. évi 1. törvény), ezért teljesen egyértelműen ez a formanyomtatvány *nem* jó.
-
válasz
Klaus Duran #5 üzenetére
Erre nagyon nehéz általánosságban megfelelőt írni. Minden munkaszerződés mást tartalmazhat, a munkáltató és munkavállaló kompromisszumkészsége sem ugyanaz.
A jog megadja a falakat, de ha itt elkezdődik a zugírászat akkor sokan elhihetik magukról , h mindenre fel vannak készülve, pedig N -
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Klaus Duran #3 üzenetére
Kell olyan, aki atveszi. Kezzel irt.. Hulyek. Eleg, ha alairod.
Ne hagyd magad :-)
Egyre tobb ikyen jellegu poszt van a logouton.. Raadasul en is benne vagyok a temaban. Botrany, ami itt a foglalkoztatas korul folyik sajnosMondjuk en ma 2het allaskereses utan pont kaptam egy ajanlatot, de nem tudom, mi lesz vele...
-
-
Magnum_
nagyúr
két verziód legyen. egy közös megegyezés és egy munkavállalói rendes felmondás.
én így csináltam legutóbb (de a közöst nem írták alá)
-
petipetya
nagyúr
Olyat keress, amiben az szerepel, hogy "közös megegyezéssel" szűnik meg a munkaviszonyod.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Holnap remélhetőleg beadhatom a felmondásom. Viszont nem tudom pontosan milyet kéne.Van aki ezt ajánlja [link]Más...
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Politika
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- ÚJ ! AMD Ryzen 7 9800X3D 16x4.7GHz Gamer PC 2025-Ös RX 7800XT 16GB 32GB DDR5 1TB SSD 850W 2ÉV GAr!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest