Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi87
senior tag
válasz Klaus Duran #14 üzenetére
Illeszkedj be, aztan megyek én is.
-
-
Simi87
senior tag
válasz Klaus Duran #11 üzenetére
Akkor összejött a svájci "recepciós" munka?
-
válasz Klaus Duran #11 üzenetére
Van egy tuti felmondási forma, ami akkor is hatásos, ha nem akarnának elengedni.
Szevasztok, szevasztok,
földművelőparasztok.
Itt hagyom a tanyátokat, pont pont pont az anyátokat.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
-
titán
Jo ez a minta, ennyi boven eleg:
MINTA: Munkavállalói rendes felmondás
Címzett:
„a munkáltatói jogkör gyakorlására jogosult neve”
„Munkáltató végneve”
„Munkáltató székhelye/címe”
Alulírott, „név” (születési hely és idő:…., lakcím:…..), munkavállaló bejelentem, hogy a
munkáltató és köztem ..... év ............. hó .... napján kötött munkajogviszonyomat, ...... év ................. hó ..... napján rendes felmondással megszüntetem.Kelt: ......................., .... év .......... hónap ..... nap
...................................................
„a munkavállaló”A tobbi ures rizsa, felesleges, minden ami oda van irva, torvenyben le van irva.
-
sztanozs
veterán
válasz Klaus Duran #3 üzenetére
Ha a cég tulaj nincs ott (huzamosan), hogy átvegye, add fel expressz ajánlott tértivevényesként.
Akkor az átvétel dátuma fog számítaniAmúgy arra figyelj, hogy határozott idejű szerződésnél nem tudsz rendes felmondással egyszerűen elmenni, csak ha kifizeted a maradé időre jutó teljes munkabéred. Közös megegyeztés célszerű ilyenkor, persze ha a munkáltató belemegy, mert abban bármiben meg lehet egyezni, akár pl abban is, hogy senki nem fizet a másiknak semmit...
[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
Blindmouse
senior tag
Sok sikert bajtárs!
3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace
-
bambano
titán
miután az 1992-es munka törvénykönyvét rég felváltotta az új (2012. évi 1. törvény), ezért teljesen egyértelműen ez a formanyomtatvány *nem* jó.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bitpork
nagyúr
válasz Klaus Duran #5 üzenetére
Erre nagyon nehéz általánosságban megfelelőt írni. Minden munkaszerződés mást tartalmazhat, a munkáltató és munkavállaló kompromisszumkészsége sem ugyanaz.
A jog megadja a falakat, de ha itt elkezdődik a zugírászat akkor sokan elhihetik magukról , h mindenre fel vannak készülve, pedig NNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz Klaus Duran #3 üzenetére
Kell olyan, aki atveszi. Kezzel irt.. Hulyek. Eleg, ha alairod.
Ne hagyd magad :-)
Egyre tobb ikyen jellegu poszt van a logouton.. Raadasul en is benne vagyok a temaban. Botrany, ami itt a foglalkoztatas korul folyik sajnosMondjuk en ma 2het allaskereses utan pont kaptam egy ajanlatot, de nem tudom, mi lesz vele...
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Én is erre fogadnék.
Jelenleg a cégtulaj nincs is a telepen, nem tudná aláírni.
Korábbi kollégától először kézzel írott felmondólevelet kértek Biztos az idióta titkárnő fejéből pattant ki.
A másodiknál elég volt egy natúr kétsoros felmondási levél.A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM https://www.youtube.com/watch?v=AZ7oROlf5ys
-
Magnum_
nagyúr
két verziód legyen. egy közös megegyezés és egy munkavállalói rendes felmondás.
én így csináltam legutóbb (de a közöst nem írták alá )I humbly and respectfully decline™
-
petipetya
nagyúr
Olyat keress, amiben az szerepel, hogy "közös megegyezéssel" szűnik meg a munkaviszonyod.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest