Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pitralon

tag

Csak Nvidia kártyáim voltak életemben, úgy olvassa mindenki az alábbi sorokat...

Felvázolok egy magyarországi, nem kékvérűeknek kitalált életszerű helyzetet....

Szóval ez a kis cumpedli, aki örül, hogy a nagy nehezen összekuporgatott 600-as sorozatú kártyája frankón működik, a hozzáillő nagy kaliberű többi komponenssel egyetemben...,de ezt a ficsőrt esetleg kipróbálja diavetítésként..., egyszer csak azt mondja hirtelen:

"itt van kápé 3-4 kiló, de ezért aztán ezt az RTX-et ide nekem...." ;] életszerű, nem? :F

Még egyszer mondom, ez a visszafelé is kompatibilis megoldás szerintem egy célt szolgál, a bányászláz lecsengett, véletlenül pont utána jött ki az Nvidia ezzel a még kiforratlan, új 2xxx szériával...(tartsuk az eladási mutatókat..) ami egyenlőre borzalmas erőforrást zabál...( mint annak idején a Hairworks...) szerintem ez korai volt, és amely szériának csak a legnagyobb tagjai érnek valamit.
    Akkorát fognak amortizálódni ezek a 2070-es és felette lévő karik, hogy azon csak pislogunk majd...

Üdv, és jó hétvégét kívánok! :R

Új hozzászólás Aktív témák