- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
válasz
takacsbotond #64 üzenetére
Toltam annó. Most BF4 van soron. (+Diablo 3)
A Samu-kat mind használtan vettem! Már akkor is meg volt bennem ez az ellenszenv.
A Galaxy W egyébként nagyon jó kis teló volt. A képe meg iszonyat gyönyörű. Mutattam rajta a képeket a kollégáknak, és meg is kérdezte az egyikőjük, hogy ez Amoled? Ott mosolyogtam.
-
iMaverick
addikt
válasz
takacsbotond #56 üzenetére
Az írás viszont jó lett!
Köszi!
Azt hogy meddig lesz hajtva a Kingzone, majd az idő eldönti! Az eddigi droid-os telóim "pályafutása":
- Samsung Galaxy Ace 1 év
- Samsung Galaxy W 1 év
- Haipai i9377 3 hónap!!!
- Amoi N828 2év!!!
- Kingzone N3 Plus ismeretlen (egyelőre) -
válasz
takacsbotond #58 üzenetére
Pedig igen sok alkalmazás már meglelhető a platformra , de természetesen a droid is jó
köszi a választ.
-
válasz
takacsbotond #56 üzenetére
Ha "eleinte" nem tudtál megbarátkozni egyik os-el a wp- az nem jöhetett szóba? nem kötegszem csak kíváncsi lélek vagyok
Mert 50-én ért vannak új- és egyben használt készülékek mindenféle kategóriájában.
-
iMaverick
addikt
válasz
takacsbotond #52 üzenetére
próbálj ki egy igazi felsőkategóriás telefont.
Max. 50eFt-ot szántam a történetre... Az áfa miatti +4500Ft miatt már így is szívtam a fogam. Csúcskategóriás telefonok 100 körül kezdődnek, kivéve, ha aláírsz 2 év hűséget ilyen-olyan csomagra a szolgáltatónál. Nálam ez nem opció, nem fogok havi 10 ropit fizetni a T-nek, vagy a Vodának...
de ha jól vettem ki, nem áll szándékodban romolni a telefont, és ezeknek a kínai csodáknak a gyári rendszere meg nem a legjobb...
??? Ez hol jött le? Nem sértésként kérdem, de pont ez az, amiért kellett rögtön az elején a mentést csinálni, hogy ne tudjak akkora baromságot csinálni, amit ne lehetne visszacsinálni.
Egyelőre nincsenek rá rom-ok, van a gyári OTA frissítés és slussz-passz. Viszont így is szívás van, mert ugye a root miatt nem lehet OTA-zni: magyarul az SP Flash Tools-szal felrakom a március 14-kei komplett rom-ot és az azóta jött OTA-kat egyenként, majd ha ez megvan, akkor megint root és vissza az app-ok, majd újra beállít mindent. Hidd el, ha lennének főzött rom-ok, én lennék az első, aki felpattintja.
-
iMaverick
addikt
válasz
takacsbotond #49 üzenetére
No a dual simes topicban pont ezt dobták fel (ezzel az összeggel milyen teló ajánlott):
- Elephone P6000
- Coolpad F1Megnéztem őket és (most így utólag!) talán az Elephone-nal jobban jártam volna. (Bár magában a topicban írnak róla érdekességeket.) Az akkuja vajon tényleg akkora, amekkorának írják? Most érted: ez így lutri!!! Utólag meg már baromi okos tud ám az ember lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkoholista nevelde
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fűnyíró topik
- Star Trek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest