Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KGellért
Műholdas
-
Geretnero
csendes tag
Sziasztok!
Most akkor a Kindle Touch 3G -vel hozzá férek az e-mailjeimhez, térítésmentesen, wifi hálozat nélkül is vagy sem?
A választ előre is köszönöm!
-
Blindmouse
senior tag
-
Chaser
legenda
Én inkább a felülete miatt nem venném a touchot, bár lehet rá matt fóliát rakni.
3G keyboardot akarok, de nehezen akar összejönni
Ha esetleg más is van hasonló cipőben és nem szeretne érte 40-60k-t kiadni írjon privátot, hátha összehozunk valamit. Találtam egy eladót akitől meg lenne cc 30k környékén, csak ahhoz kell venni 4-et._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
csibe1
addikt
Az fejhallgató kimenet lenne inkább a készüléken.
Szép jó,bár érintőset nem vennék ebook olvasóban,mert hajlamos lehet meghalni,
mint pár Sony PSR-600-as;bár ez nem olyan technológiával működik,de akkor is meggondolandó.
A rajta lévő rendszer mérete is elég nagynak tűnik,mihez kell több,mint 1GB?
Ráadásnak a pdf tördelést se tudták normálisan megoldani ahogy írtad.
Ennyi pénzért maradok inkább a tabletnél,főleg hogy ez nem is bővíthető." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
The DJ
addikt
Ugyanilyen Touch-om van és imádom.
Ha valakit esetleg érdekel, akkor le lehet hozzá tölteni angol-magyar, német-magyar szótárat és van hozzá magyar értelmező szótár is: [link]
Ezen felül már megoldották a reklámok eltávolítását is, de szerintem az fölösleges, én élvezem, hogy mindig más borítók jelennek meg a kijelzőn készenléti állapotban.
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
SentryGun
aktív tag
Én nincs egy hónapja, hogy eladtam a 4-es simát. Utazásnál tényleg jól jön, hogy szinte az egész könyvtár nálad van, strandon vakító napsütésben is olvasható (az ipod classic-kom kijelzője nem bírta olyan jól a 40+ fokos kiképzést, és egy fél centis kör területen beégett a kijelző, mikor kint felejtettem).
Kiolvastam rajta 18 könyvet, viszont nem tudtam megszokni... Egyszerűen szeretem, ha "fogásra" tudom, hogy hol tartok a könyvben, bele tudok lapozni, stb. (Ezzel nem kell (és nem is várom el) egyetérteni, csak leírom a véleményem.) Legutóljára a Fifty Shades-t vettem meg németül, és elég f0s volt a "gyári" formázás/tördelés, egyszerűen nem volt jó olvasni, inkább megvettem papírban... Írtam is az Amazonnak miatta.
-
Warpig
aktív tag
Nekem is van egy ilyen. Nagyon jó, bár anno nem szimpatizáltam vele.
Nagyon praktikus és olcsó megoldás.
Vegyetek hozzá tokot! Így nem kell félteni a táskában.Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
Blindmouse
senior tag
Személyes véleményem, hogy a kindle gombokkal jó. Nekem egy 5-ös with ads van, édesanyámnak egy 4-es touch. A touch-nál az idegeimre ment, hogy nem volt olyan gyors a kijelző mint a telefonomon. A gomboknál van fizikai visszajelzés, ami jó. Lapozni is könnyebb, úgyis ott fogod a szélénél. Kár hogy nem készült paperwhite gombokkal, akkor olyat vettem volna.
3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace
-
cabii
tag
válasz mrhitoshi #17 üzenetére
Szia,
ha ez kizáró ok, akkor fordítsd figyelmedet a PaperWhite beépített világítással rendelkező verziójára, ahol a kijelző szélébe van integrálva a fényforrás, és persze állítható az intenzitása, akár ki is kapcsolható. Nagyon kellemes, mert még ettől sem lesz olyan idegesítően vibrálós a képe, mint egy lcd-nek. Másik megoldás, hogy bármelyik Kindlehez lehet olyan tokot venni, amiben beépített lámpa van, de az értelemszerűen kívülről érkező fény lesz. Én egyébként egy kis csíptethetős, izzós, gégecsöves lámpát használok, amikor nincs elég fény, mert ennek volt a legbarátságosabb fénye számomra, valamint tudom akkuról használni, ez pedig költségcsökkentő hatású.
Szóval az aktív háttérvilágítás hiánya orvosolható könnyen. Az olvasási élmény viszont páratlan, csak a hagyományos könyvekhez fogható. Nekem egyébként Kindle 3 3G-m van már több mint egy éve, és imádom. Napi 1-2 órát használom utazás közben.
Üdv CabiLinux is like a wigwam: No windows, No Gates, Apache inside
-
biga
őstag
válasz Tigerclaw #15 üzenetére
A Touch érintőkijelzője ugyan az, mint a nem érintős Kindle 4-é. Nem tükröződik jobban (szinte semmilyen tükröződés nincs). Az érintésérzékelés nem a kijelzőn történik, hanem a kávában vannak infra érzékelőkkel. Ha ügyes vagy hozzá sem kell érni a kijelzőhüz
''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'
-
rep3at
őstag
Néha nekem is eszembe jutott hogy vennem kéne, de olyan sokat nem tudok olvasni mostanában hogy beruházzak egy ilyenre, kevéshez meg egy nagy kijelző telefon is megteszi, ezzel azért lehet normálisan böngészni és zenét hallgatni is.
Forward thinking. كرر
-
mrhitoshi
veterán
Durva milyen természetesnek hat egy E-Ink kijelző.
Alacsony környezeti fénynél viszont ugye kell valamilyen megvilágítást alkalmazni. Ez számomra elég kizáró ok, hogy vegyek egy E-book olvasót. Élőben viszont szívesen kipróbálgatnék egyet.[ Szerkesztve ]
PS4
-
KGellért
Műholdas
válasz Tigerclaw #15 üzenetére
Nekem is volt már a kezemben Kindle 3 és a kijelzőjük nagyjából ugyanolyan fényvisszaverődést produkáltak. Biztos te is észrevetted már, hogy ha bizonyos szög alatt esik be a fény, akkor a kijelző egy részén láthatatlanná válnak a betűk, tükröződés alatt ezt értem, nem azt, hogy meglátom magam benne.
-
Tigerclaw
nagyúr
Nekem egy Kindle 3-as van. Az ugye még nem érintőkijelzős, de szerencsére, mert így ahhoz szerintem másfajta kijelző-"védőüveget" használtak, hiszen nem arra tervezték, hogy fogdossa az ember. Az nem igazán tükrözte vissza a fényt. Pár napja megtapogattam egy 7 inches Kindle Fire HD-t és egész bejövős...csakhát az ugye azoknak ideális, akik felhős tartalomvásárlásban gondolkoznak én meg elég maradi vagyok a DVD és Blu-ray prefereálásával. Meg ugye otthon nem sok hasznát venném, ha az Amazon nem teszi lehetővé a vásárlást, meg magát a tartalmak elérését. Az lenne a jó, ha lenne végre otthon is Amazon és ha másik országban megvettél valamit, azt elérhetnéd otthon is.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
csasaKKP
senior tag
Ez nem Android alapú? Vagy a Nookok azok?
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
KGellért
Műholdas
válasz callmeakos #10 üzenetére
A cikk szövegét az esetek 99%-ában tökéletesen betördeli és olvasható méretre nagyítja, viszont a képekkel sajnos nem mindig boldogul, azok általában kilógnak a képernyőből és nem lehet navigálni oldalra, így a képeknek a levágott része nem nézhető meg.
-
callmeakos
veterán
Ez az „Article Mode” ez milyen hatásfokkal működik?
All→M8
-
Chaser
legenda
-
andrisms
aktív tag
biga-nak teljesen igaza van mindenben. Nekem is Kindle touch-om van, egy darabig volt mellette Nexus7, mindkettőre feldobtam a kíváncsiság kedvéért ugyanazt a könyvet, és tableten egyszerűen fáj a szemem olvasáskor egy idő után.
Plusz a hatalmas üzemidő, nekem simán kibír egy hónapot. Sajnos mostanában keveset olvastam, de aki sokat olvas annak egy Kindle alap. -
biga
őstag
tablet nem igazán alkalmas ebook olvasásra, hidd el. Egyszerűen fárasztóbb olvasni. Az e-inkes kijelzőn olvasni fényévekkel jobb, mint akár a lejobb lcd-n. Cserébe lassú és szürkeárnyalatos a kijelző (ami az olvasásoz egyébként is lényegtelen). A Kindle meg az egyik (ha nem a) legjobb minőségű ebook a piacon, és nem is annyira drága.
''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'
-
KGellért
Műholdas
Én ezt bármilyen elektronikus kijelzőre értettem, legyen az szám.gép, laptop, mobiltelefon, táblagép. Egyszerűen nagyon fárasztják a szememet, de ez persze nem mindenkivel van így. Ha számodra nem jelent gondot ilyen kijelzőn olvasni, akkor mindenképp jó alternatíva a Fire sorozat valamelyik tagja.
-
-
KGellért
Műholdas
Natív módon nem támogatja, de ahogy az előttem hozzászóló is említette a Calibre nevű program gyorsan és hiba nélkül átkonvertálja .mobi formátumba, vagy másba.
Táblagépekkel kapcsolatban: Nekem fél óra után már esik ki szemem, ha világító és vibráló képernyőről kell olvasnom, viszont az E-Ink kijelzőn teljesen statikus (mármint nem frissíti magát egy másodperc alatt pl 60x vagy ilyesmi) a kép, ezért abszolút "papír hatása" van a szememre.
[ Szerkesztve ]
-
Tutu7030
veterán
Szia! Az .epub fájlokkal mi a helyzet?
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Mister_X
nagyúr
Néha nézegettem emberek kezében az ebookokat, hogy most azok mitől különbek, mint egy tablet? Utána rájöttem: kiváló napfényben való olvashatóság, hosszú üzemidő.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest